Restaurant Alexander doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
| Keuken | Frans, Internationaal, Italiaans, Vegetarisch, Vis, Europees, Wereldkeuken & Biologisch | |
| Gemiddelde menuprijs | €27.50 | |
| Minimum menuprijs | €27.50 | |
| Huiswijn per fles | €18.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
De Franse boerenkip gevuld met ganzenlever, bospaddenstoelen en truffelsaus is het paradepaardje van deze zaak, maar ook de huisgemaakte tortelloni en ravioli smaken voortreffelijk. Als je zin hebt in een wat uitgebreider diner is het keuzemenu met vier gangen een aanrader. De kwaliteit van het eten is goed en € 32,50 een heel redelijke prijs. De alerte bediening maakt het plaatje compleet. Leuk detail: regelmatig is er live gitaarmuziek.
Amoes 13 april 2012 | |
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Heerlijk gegeten. Specialiteit van het huis is inderdaad een aanrader (kip met ganzelever en truffel), ook Ossehaas Rossini was uitstekend bereid.
Mavra 19 maart 2012 | |
Afgelopen hier met z'n tweeën gegeten. Mijn partner koos voor het menu, wat prima was. Zelf was ik benieuwd naar het "signature" gerecht en heb de boerenkip besteld: geweldig! Alle smaken kwamen goed, maar niet overheersend naar voren. Vriendelijke, attente bediening. Dit was niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste keer dat we bij Alexander hebben gegeten. |
fijnproever-333 16 maart 2012 | |
Het ontvangst hier was zeer vriendelijk met een lekker wijntje, pinot grigio, kregen wij rustig de tijd het menu op ons gemak te bekijken. Mijn vriend besloot uiteindelijk voor het wisselende 3-gangen menu te gaan met vooraf de garnalensalade en als hoofd een biefstukje. Alles heerlijk vers, maar vooral het biefstukje sprong eruit! Erg mals. Voor mij werdt het de tortelonni met bospaddenstoelen & truffel en poulet noir met eendenlever aangezien deze op het menu zelf werden aangeduid als "de" handtekening van de chef. Een handtekening om trots op te zijn! Als nagerecht zijn wij beide voor de tarte tatin van het week menuutje gegaan. Lastige keus naast al dat lekkers, maar zeker goed gekozen! Opnieuw weer vers, vers, vers. Net uit de oven?? Uiteraard voor herhaling vatbaar. |
yntek 11 maart 2012 | |
Prima service, men neemt echt de moeite en houd in de gaten of alles naar wens is, en/of het glas gevuld is. We hebben hier met z'n tweëen genoten van een smakelijk menu, en werden verrast met een extra koffie en een limoncella.
sandstormwoman 6 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, en het menu was goed te betalen. Ook de wijn was erg lekker. Service is uitstekend en de locatie is mooi. Alleen jammer van de geurkaarsen die erg vervelend waren voor mijn moeder met astma. We gaan hier zeker nog een keer naar terug! We kregen ook nog een glaasje limoncello van het huis na het nagerecht. |
Geef zelf je mening over Restaurant Alexander
| Maandag | van 17:00 tot 23:00 | |