Kies de stad
Website: www.restaurant-alexander.nl
E-mail: mail@restaurant-alexander.info
Geopend (of niet?)
Keuken: Frans, Internationaal, Italiaans
Keuken open: . Ma keuken open van 17:30 tot tot 23:00,di keuken open van 17:30 tot tot 23:00,wo keuken open van 17:30 tot tot 23:00,do keuken open van 17:30 tot tot 23:00,vr keuken open van 17:30 tot tot 23:00,za keuken open van 17:30 tot tot 23:00,zo keuken open van 17:30 tot tot 23:00.
Chef: Alexander Orekhov
Gemiddelde menuprijs: €27.50
Huiswijn per fles: €18.50
Huiswijn per glas: €3.75
Betalen:

Kenmerken: Airconditioning, Bar, Biologisch, Catering, Klassieker, Gluten vrij, Groepen max. : 48, Lactose vrij, Live muziek, Parkeergarage, Makkelijke entree, Begane grond, Zakelijk, Romantisch, Theater, Meekijken in de keuken toegestaan, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12

Recent gegeten bij Alexander?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 55 meningen
69%
20%
Beoordelingen van gasten samengevat
Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.
Restaurant Foto's

Dit restaurant zegt over zichzelf
Welkom bij Alexander waar U wordt ontvangen met een heerlijke amuse !
Voor een betaalbaar diner op hoog niveau ben je bij restaurant Alexander in Den Haag dan ook aan het juiste adres!In een warme, gezellige en romantische sfeer kunnen we aan ieders wensen voldoen. Ook met kinderen bent u van harte welkom.
Het menu is naar wens te combineren en zelfs vegetarisch.
Dit zeggen de gasten over Alexander
Gertemans
Vind je deze recensie nuttig?
Het menu in het kader van de restaurantweek smaakte naar meer.
Lekker eten waarbij ook op de details is gelet.
anthony_holland
Vind je deze recensie nuttig?
Gisteren in het kader van de restaurantweek gegeten. Viergangenmenu voor slechts 30 euro met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voorgerecht st jacobs schelpen en gamba's; tussengerecht ravioli; hoofdgerecht kalfsentrecote; nagerecht tiramisu.
Uitstekend gegeten, ons gezelschap komt zeker nog een keer terug, aanrader! Zelfs op de drukke zaterdagavond snelle en vriendelijke bediening.
tjolanda
Vind je deze recensie nuttig?
Gisteren bij dit restaurant gegeten in het kader van de restaurantweek. Helaas blijft het bij deze eerste kennismaking. Het voorgerecht (spinazierolletjes)vond ik redelijk droog. Het hoofdgerecht (vis) was aan de vette kant, net als de geserveerde aardappeltjes. Ik miste verse groenten! Het nagerecht (ijs met perzik en slagroom) was al beter geweest als er verse slagroom was geserveerd en de perzik vers en mooi gepresenteerd zou zijn. Ik ben wel
BrabantseSmaak
Vind je deze recensie nuttig?
erg goed gegeten in dit restaurant, vooral de huisgemaakte pasta met kalfsvlees is aan te bevelen. Uitstekende prjs-kwaliteit-verhouding
lauraerkamp
Vind je deze recensie nuttig?
Afgelopen zaterdag hebben wij uitstekend gegeten bij Alexander. Wij kwamen om 21.00 uur binnen, maar dit was geen enkel probleem. Alle gerechten worden met zelfgemaakte producten bereid. Geweldige combinatie van smaken. Ook de sfeer was goed, chique en gezellig. Zeker een aanrader!
NB Bekijk alle meningen van Alexander bij het Meningen tabje.
Beoordeel Alexander zelf!
Je mening dient te gaan over Alexander. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.