ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering, Private dining
KeukenHalal & Marokkaans
Menuprijs€28.00
Gem. prijs hoofdgerecht€18.00

5 juni 2013

vaak bij paloma blanca gegeten altijd goed en lekker, ontvangst zoals altijd aangenaam , met groupje van 8 vrienden een voor en hoof gedeeld voor : pastella kip , gebakken aubergine en courgette, gegrilde merquez, salade met vis en allemaal de pompon soep en die is zeker voorterflijk en zo de rest van de voor ook. Hoofd : tagine zeeduivel, tagine kip met citroen, royal coucous , tagine met pruimen en tagine vegetarisch , prima van balans en structuur wij hebben onze vingers gelikt , dit is geen poespas zaak gewoon normaal en lekker ga zonder hoogverwachtingen heen en je wordt verwend , interieur sfeervol en de gastheer vriendelijk en behulpzaam

Gegeten op: 4 juni 2013.
4 van de 4 proevers vinden dit nuttig.
hassan_240
hassan_240
Meesterproever

23 mei 2013

Met een tafelgenoot hier een paar weken geleden gegeten en eerlijk gezegd viel het me een beetje tegen. De salade met vis was lekker, maar simpel en vrij duur voor de portie. Verder kip tajine gegeten waarbij veel te veel specerijen zijn gebruikt. Mijn tafelgenoot had de kalfsentrecote die helaas a point was, waar we saignant hadden besteld. Wel iets van gezegd maar de kok stond achter zijn gerecht. Achteraf stond op de rekening 2 glazen wijn te veel gerekend helaas. Voor mij een keer maar niet weer.

Gegeten op: 2 mei 2013.
0 van de 5 proevers vinden dit nuttig.
Foodelicious
Foodeliciou...
Meesterproever

18 mei 2013

Niet onaardig, maar niets bijzonders. Op zich was de pompoensoep die ik als voorgerecht at lekker, maar er was niets spannends aan. De kip tajine met citroen was ook op zich niet slecht, maar ik had er meer van verwacht. Ook vooral letterlijk 'meer': na een voorgerecht en een hoofdgerecht verwacht ik voldaan naar buiten te stappen, maar dat was zeker niet zo en ik was niet de enige in het gezelschap. De salade die een tafelgenoot bestelde was bovendien erg duur naar verhouding.

Gegeten op: 10 mei 2013.
0 van de 6 proevers vinden dit nuttig.
Aglaya
Aglaya
Expertproever

12 mei 2013

Ik ben mijn beste vriend wezen eten in Paloma Blanca. Het eten was echt voortreffelijk, ik had een een super malse kalfsentrecoute. Ik kreeg er champigonons en aardappelen met salade bij. Het vlees was super vers, dat proefde ik gewoon. Hij smolt op m'n tong, waardoor ik echt heb zitten genieten en dat heb ik niet vaak. Mijn tafelgenoot had couscous, zo'n pure lekkere cousscous had ik nog nooit gegeten. Geserveerd met zachte groenten. Daarbij hadden we een mooie fles rose.
Als toetje hadden we lekkere marokaanse thee, dat had ik nog nooit op, zooo lekker met huidgemaakte zoete lekkernijen.
De bediening was top!, aardige gastheer die ook leuk aan tafel overkomt en er alles aan doet om het z'n gasten naar de zin te maken. Z'n vrouw staan in de keuken en maakt deze heerlijke gerechten. De ambiance was ook heel mooi, je voelt je even in Marokko met zachte typische muziek op de achtergrond.
Als ik de volgende keer weer in Amsterdam ben ga ik zeker daar eten, dan weet ik zeker dat ik goed eten opgediend krijg.
Bij Paloma Blanca krijg je typische gerechten die puur zijn zonder poespas en dat maakt dit restaurant ook zo speciaal!

Gegeten op: 29 april 2013.
4 van de 4 proevers vinden dit nuttig.
JdenHollander
JdenHolland...
Proever in spe

7 mei 2013

Wat hier opvalt de open schone keuken de vlotte attent bediening, werden goed begeleid naar de tafel, drankje besteld wat snel opgediend wordt, pasta erg goed subtiel, de Pinchitos dat is een surprise heel goed aangemaakt, ziet er feestelijk uit , zeker de place to be.

Gegeten op: 4 april 2013.
2 van de 2 proevers vinden dit nuttig.
blueyes
blueyes
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Paloma Blanca

Schrijf hieronder je recensie over Paloma Blanca. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten