| Keuken | Fusion & Aziatisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
wendybooman 15 april 2012 | |
Voor de tweede keer hier gegeten en echt alles was heerlijk, de oesters echt super!!! Sushi ook erg goed. De hoofdgerechten waren perfect bereid, niet al te grote porties. Al met al jammer dat je volzit na drie gangen, want eigenlijk zou je nog meer willen kunnen eten, zo lekker!! De bediening is netjes en vriendelijk. De ambiance is trendy sjeik, erg mooi! |
jro 28 januari 2012 | |
Mooie zaak, lekker sushi's, het hoofdgerecht vonden wij ook lekker, het vlees zeer mals, zeker een aanrader voor een avondje lekker uit eten in een mooie moderne ambiance. |
Hellika 28 november 2011 | |
Goed restaurant, vriendelijke en behulpzame bediening. Goed ingericht. Je moet er niet heengaan als je haastig bent want de bediening gaat niet heel vlot. Maar dat heb ik juist als prettig ervaren. |
J_Binnendijk 12 september 2011 | |
Mooie zaak, uitstekend eten, maar te lange wachttijden, personeel dat onderling 'aziatisch' spreekt, en niet echt oog heeft voor de klanten. Jammergenoeg had een van de personeelsleden een stevige sigarettenlucht om zich heen hangen. Zaak met veel potentie maar er valt nog wat te verbeteren. |
Stunn 22 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten. 3 gangen menu met extra sushi's. De sushi's waren echt fantastisch, bediening vriendelijk, goed en professioneel. Prijs is redelijk stevig.
Geef zelf je mening over Izzi