Billnam 9 januari 2012 | |
Zoals hier al eerder gesteld is de eigenaar erg dominant aanwezig. Dat blijkt ook wel uit de samenstelling van het menu; onwrikbaar en naar eigen smaak/inzicht. Nooit eerder een Italiaans restaurant met overwegend niet Italiaanse, starre menu's gezien (zuurkool, smakeloze kroketjes..!?). Smaken niet op elkaar afgestemd en naar verhouding zeer duur. We zaten met slechts 4 personen (zaterdagavond!) in het restaurant. Het aantal koks+bediening was toen talrijker, triest, maar gezien het voorgaande wel begrijpelijk. Vriendelijke bediening (jonge meisjes) die er nog wat van proberen te maken. |
Matt_Preston 6 oktober 2011 | |
Gerechten zijn goed, maar kunnen met een man meer in de keuken naar een hoger niveau getild worden. De eigenaar is vriendelijk, echter schiet de bediening tekort. Het lijkt er op dat het team net wat handen tekort komt, jammer.
Matthijs1 5 juni 2011 | |
We hebben hier heerlijk gegeten, goede bediening en tempo van opdienen was precies goed. De eigenaar heeft een eigenaardig gevoel voor humor. Wij konden het wel waarderen. |
freek jansen 5 april 2011 | |
We hebben hier vrijdagavond 1-4 gegeten en hebben een topavond gehad. Eten uitstekend, sfeer ook. Mooie gerechten, bijzonder aardige en open gastheer. Volgende keer in maastricht komen we hier zeker terug. |
Maggie P. 24 januari 2010 | |
Er is niets italiaans aan dit restaurant behalve de wijn en het pretendeert beter te zijn dan het is. Wij aten vier gangen waaronder met een trio aan voorgerechten dat niet goed op elkaar waren afgestemd en bovendien te koud, een matige lasagna van paddestoelen die ik thuis beter maak, veel te grote porties en dat alles voor een veel en veel te stevige prijs. |
Smakelijk 2 juni 2009 | |
Eten bij Huub Biro was voor ons een bijzondere ervaring: niet alleen vanwege het eten (gewoon top, maar je verwacht niet anders bij deze prijzen), de locatie, maar ook door de persoon Huub Biro zelf. Hij heeft ons kostelijk vermaakt met zijn verhalen (meningen!) en passie voor eten en drinken. Vergeet vooral geen ijsje te halen in zijn ijssalon aan de overkant. Je weet niet wat je ziet en proeft. Geweldig. |
PH 9 april 2009 | |
Sluit me volledig aan bij de voorgaande negatieve recensies. Veel te veel geld voor matige kwaliteit. Bijzonder onvriendelijke en arrogante gastvrouw. Zeker niet voor herhaling vatbaar! |
Fardau 21 maart 2009 | |
Wij eten hier altijd fantastisch! Het eten puur en heerlijk en geen poespas. Prachtige zaak met warme kleuren. Aardige bediening met goede kennis van eten en drinken. |
Droogleever 16 maart 2009 | |
Onbegrijpelijk die meningen van mijn voorgangers. Het eten was echt top en de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Verse gerechten, uitstekende porties en verfijnde smaken. De sfeer was uitermate ok. We hebben enorm gelachen om meneer Biro zelf. Wat een droge humor!We hebben ons kostelijk vermaakt. Ik kom hier zeker terug. |
jmt 4 maart 2009 | |
chagrijnige opvliegende eigenaar, eten redelijk maar niet voor deze prijs, sluit me helemaal aan bij onderstaande meningen: geen waar voor je geld en een onaangename sfeer!
Geef zelf je mening over Giallo e Rosso