| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | ma t/m do vanaf 17.00, vr t/m zo 13.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Vergetengroente 22 augustus 2011 | |
Gisteren met 14 man gegeten. Grote club,. maar ze konden het goed aan. Over het algemeen tevreden: goede porties, goed kaart. Vitellowas een beetje aan de smakeloze kant, verder redelijk goed allemaal. De kleintjes moesten erg lang wachten op een pannenkoek, die ik zelf beter kan maken. |
Mientje80 4 augustus 2011 | |
Wij hebben gister lekker gegeten bij Graaf Otto. We hadden geluk dat de nieuwe kaart was ingegaan. De varkenshaas was lekker mals en de scholfilet was uit de kust. Wij werden vriendelijk bediend, in het begin hadden wij het idee dat wij vergeten waren maar hier was later niets meer van te merken. |
lekkereten1970 20 juni 2011 | |
Wat een aantal jaren geleden ambitieus van start ging is er reeds nu al sprake van vergane glorie (voor zover deze er ooit is geweest). Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, laat ik maar van wal steken met ergernis nummer 1: Onbekwaam personeel welke met oogkleppen op " rent, vliegt & draaft" . Het valt deze jonge lui natuurlijk niet kwalijk te nemen dat hun werkgever het verdomt enige balans aan te brengen in het bedieningsteam maar ik als gast heb daar geen boodschap aan. Ergernis nummer twee is een duidelijk zichtbare slechte hygiëne: Stinkende toiletten, personeel wat het ene moment geld in de handen heeft en enkele seconden later deze handen zonder tussenkomst van een stukje zeep vrolijk in de spoelbak steekt, om over de lucht van zuur frituurvet nog maar niet te spreken. BAH! Hier eten wij NOOIT meer! |
Tine37 11 mei 2011 | |
Geen goede avond gehad hier. Bediening was slecht. Wanneer ze een vraag van ons niet konden beantwoorden kregen we alleen maar te horen: Dat weet ik niet! (Dan ga je dat toch vragen?) Moeten vele malen om een drankje vragen voor we het kregen. Hoofdgerecht was een stoofpannetje, maar het was zo donker in de zaak dat ik werkelijk niet kon zien (maar zelfs niet kon proeven!) wat ik at. Vind ook de ruimtes niet mooi. Plafond veel te hoog, had iets weg van een eetgelegenheid bij een tankstation. |
Ton4 23 februari 2011 | |
Een absolute AFRADER.