KeukenInternationaal
Openingstijdenma t/m do vanaf 17.00, vr t/m zo 13.00

Vergetengroente Vergetengroente 22 augustus 2011

Gisteren met 14 man gegeten. Grote club,. maar ze konden het goed aan. Over het algemeen tevreden: goede porties, goed kaart. Vitellowas een beetje aan de smakeloze kant, verder redelijk goed allemaal. De kleintjes moesten erg lang wachten op een pannenkoek, die ik zelf beter kan maken.

Mientje80 Mientje80 4 augustus 2011

Wij hebben gister lekker gegeten bij Graaf Otto. We hadden geluk dat de nieuwe kaart was ingegaan. De varkenshaas was lekker mals en de scholfilet was uit de kust. Wij werden vriendelijk bediend, in het begin hadden wij het idee dat wij vergeten waren maar hier was later niets meer van te merken.

lekkereten1970 lekkereten1970 20 juni 2011

Wat een aantal jaren geleden ambitieus van start ging is er reeds nu al sprake van vergane glorie (voor zover deze er ooit is geweest). Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, laat ik maar van wal steken met ergernis nummer 1: Onbekwaam personeel welke met oogkleppen op " rent, vliegt & draaft" . Het valt deze jonge lui natuurlijk niet kwalijk te nemen dat hun werkgever het verdomt enige balans aan te brengen in het bedieningsteam maar ik als gast heb daar geen boodschap aan. Ergernis nummer twee is een duidelijk zichtbare slechte hygiëne: Stinkende toiletten, personeel wat het ene moment geld in de handen heeft en enkele seconden later deze handen zonder tussenkomst van een stukje zeep vrolijk in de spoelbak steekt, om over de lucht van zuur frituurvet nog maar niet te spreken. BAH! Hier eten wij NOOIT meer!

Tine37 Tine37 11 mei 2011

Geen goede avond gehad hier. Bediening was slecht. Wanneer ze een vraag van ons niet konden beantwoorden kregen we alleen maar te horen: Dat weet ik niet! (Dan ga je dat toch vragen?) Moeten vele malen om een drankje vragen voor we het kregen. Hoofdgerecht was een stoofpannetje, maar het was zo donker in de zaak dat ik werkelijk niet kon zien (maar zelfs niet kon proeven!) wat ik at. Vind ook de ruimtes niet mooi. Plafond veel te hoog, had iets weg van een eetgelegenheid bij een tankstation.

Ton4 Ton4 23 februari 2011

Een absolute AFRADER.

Zaterdag 19 februari gereserveerd voor 5 personen om 20.00.
Ik was hier nooit eerder geweest. Aanbevolden door anderen.
Bij binnenkomst viel meteen het hoge geluidniveau op. Niet de muziek maar het geluid van de gasten. Een gesprek aan tafel was nauwelijks mogelijk.
Amuse was lekker.
Voorgerechten waren goed (Graaf Otto’s Carpaccio en Pastei)
Als hoofgerecht hebben we alle 5 Tournedos Graaf Otto besteld, midium gebakken.
Het duurste gerecht met de naam van het huis, dat moet goed zijn.
Het hoofgerecht zou geserveerd worden met friet, gebakken aardappelen, mayonaise, salade en warme groente.
Van de geserveerde waren er 4 mooi rosé van binnen. De 5e was klein en volledig doorgebakken.
De friet werd geserveerd in puntzakken (2 stuks), leuk idee en goed.
De mayonaise was voldoende voor 2 personen. De gebakken aardappels werden geserveerd in een klein driehoek schaaltje.
Toen het hoofdgerecht voor driekwart op was werd de salade geserveerd (weer een klein driehoekschaaltje voor 5 personen!).
Nadat alles op was werd de groente geserveerd. 2 stronkjes witlof in wederom zo’n klein driehoek schaaltje.
Tijdens en na het hoofgerecht het bedienend personeel duidelijk aangegeven dat we niet tevreden waren over een en ander.
Het dessert verliep ook niet zonder problemen; chocolade saus ontbrak bij een van de Dame blance desserts.
Als genoegdoening werd ons allen een koffie van het huis aangeboden.
Dat de 3 Cappuccino lauw waren hebben we maar niet meer gemeld uit pure droevenis.
Het peroneel erkende dat er veel was misgegaan en dat werd een beetje gecompenseerd door een iets lagere rekening.

Een Drie Gangen Menu in een Bistro eten en dan niet voldaan naar buiten gaan is ons nog nooit gebeurd, maar was hier dus wel mogelijk.

Geef zelf je mening over Bistro Bodega Graaf Otto