De plek (buiten) is perfect om met mooi weer te borrelen, de plek (binnen) is niet echt gezellig, maar het is een mooi pand.
De bediening is vriendelijk en werkt hard, geen enkel moment hoeven we langer dan 30seconden te wachten om wat te bestellen.
Het eten daarentegen is niet bijzonder, gewoon echt niet. De asperges smaken volgens mijn tafelgenoot goed, zo ziet het er niet echt uit. De burger is ok, maar te rauw van binnen bij mij, volledig gaar gebakken bij mijn buurman...
Het eten was ronduit slecht en het duurde ruim een uur voordat we ons hoofdgerecht kregen. De kaasfondue smaakte meer naar plastic dan naar kaas en er zat een haar in een van de gerechten.
Vorige week gegeten en het was niet best. De soep smaakte naar koffie verkeerd met verschillende soorten vis erin; het was geen combi. Het hoofdgerecht, een biefstuk was niet mals maar taai met een heleboel soorten groenten erbij gegooid. Er zat duidelijk geen gedachte achter. Zonde, borrelen is er fantastisch zo ook de ambiance. Eten was dit keer helaas matig. Maar de keuken is normaliter beter.
afgelopen maandagavond heerlijk gegeten! Confit de canard met zuurkool, alles perfect opgediend. het zag er mooi uit, ook de sfeer bij nel vonden ik en mijn man erg gezellig. later ook nog jazz muziek. kortom een top avond!