8.5

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Robbedoes123 Robbedoes123 24 mei 2012

Een ruim opgezet modern interieur. Hele sympathieke bediening. De gerechten zijn origineel en zeer smaakvol. Kortom: een absolute aanrader!

DenHaagfijnproever DenHaagfijnproever 21 mei 2012

Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij At Sea. We zijn gegaan voor het 4 gangen Menu du Chef inclusief wijnarrangement, het was reeds een jaar geleden, maar ook deze keer prima! Alle aandacht van gastheer Jeroen die samen met zijn collega perfect elke gang met wijn beschreef. Culinair avontuur dat ik een ieder kan aanraden.

Dodaar Dodaar 13 mei 2012

Gisteravond weer bij At Sea gegeten. De gerechten waren weer tongstrelend lekker en ook voor het oog een lust om te zien. Zo mooi en met aandacht bereid, vol verrassende elementen. Heerlijk !
Let wel op de kwaliteit van het bedienend personeel, kwantiteit gaat vaak niet samen met kwaliteit. Puntje op de "i".

Moniquevanmechelen Moniquevanmechelen 11 mei 2012

Al meerdere keren geweldige avonden gehad bij At Sea, ons favoriete restaurant, maar nog niet eerder dit aan het grote publiek laten weten: Wilt u een feestelijke avond in een restaurant, waar het eten fantastisch smaakt, de bijpassnede wijnen goddelijk zijn en waar je je echt als gast onthaald voelt? Kom dan naar At Sea!
Ook voor een feest of trouwerij: de perfecte aanrader, waar je gasten nog lang over napraten :) Wat een stijlvolle aankleding, en alles tot in de puntjes verzorgd.
Overtuigd? Mooi!

carina2 carina2 6 mei 2012

Wat een smaakbeleving! Op 5 mei met mijn zoon het menu du chef gegeten. Wauw! een tartaar van wilde zeebaars, gevolgd door gebakken langoustines in een bisque . Jeetje wat was dat lekker! De zeeduivel met een saus van morielles in combinatie met de wijn was een toppertje. Daarna het hoofdgerecht..... een proeferij van lam: bitterbal , spek, schouder, wang en de filet , dit tezamen met de overheerl;ijke wijn uit het Atlasgebergte(Marokko) was een spannende en heerlijke combinatie.
Het dessert werd niet afgeraffeld, Een predessert (ijslolly) van blue curacao gevolgd door lambada aardbeien (goddelijk!)mousse, vanilleijs en een fantastische dessertwijn.
Kortom een avond genieten, dit in combinatie met de enthousiaste en accurate bediening is dit voor mij een avond uit!

roel5 roel5 6 mei 2012

In een woord geweldig! Heerlijk gegeten en onwijs vriendelijk personeel! Zal er zeker nog een paar keer gaan eten. Ik raad iedereen zeker aan om langs te komen en te genieten. Top! Ga zo door

vanhout vanhout 6 mei 2012

Op aanraden van een kennis hebben we zaterdag avond kennis gemaakt met Restaurant At Sea. Een warm welkom, mooie amuses en een mooi glas bubbels als aperitief. We hebben een verrassend menu gegeten met mooie passende wijnen. Een heerlijke avond uit, een echte aanrader !

smitsjoerd smitsjoerd 23 april 2012

Het eten was erg goed, mooie gekonfijte zalm (wow!) en een ravioli van kreeft (helaas met maar drie blaadjes verse spinazie en een machtige cheesecake met helaas maar 2 halve Lambada aardbeien.
De zwarte brigade is zwaar onder de maat voor een restaurant van dit kaliber. Niet alleen de puntjes moeten op de 'i', ook het streepje ontbreekt nog volledig. Deze bediening hoort thuis in het simpelste eetcafé. Zonde.

hmn hmn 22 april 2012

Gisterenavond met z'n vieren bij At Sea gegeten. Onze keuze viel op het 5-gangen menu plus wijnarrangement. Het was een fantastische ervaring! Heerlijk eten en verrassende wijnen (een op hout gerijpte Verdejo en een Marokkaanse wijn uit de buurt van het Atlas gebergte). De wijnen waren alle keren uitstekend afgestemd op de verrukkelijke gerechten.
Dit restaurant is een absolute aanrader voor wie van lekker eten houdt!

pkbinda pkbinda 18 april 2012

Uitmuntende service, bijzonder/lekker gegeten, mooi decor/ambiance alles klopte.. attente gastheer en vriendelijk bediening. Absolute aanrader!

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over At Sea