Chef's Table doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
Verbal 25 mei 2012 | |
Leuke ideeén op een matige manier uitgewerkt. De gerechten misten gewoon smaak. Chef's table pretendeert een fine dining restaurant te zijn, dat merk je ook in de prijs, maar schiet tekort in smaak en service. Wij zullen hier niet terugkomen. |
jelger 24 mei 2012 | |
Een zeer bevlogen en betrokken keuken + bedienend personeel. Buitengewoon verrassende smaakcombinaties, aangereikt in 7 proportioneel goed gedoseerde gangen. Ogen dicht doen en af en toe 'mindful' proeven is een aanrader.
denise4 26 april 2012 | |
Een unieke ervaring dit restaurant! Een verrassing wat het menu zal zijn. Je smaak wordt ruimschoots aan het werk gezet, uitstekende zuivere smaak gecombineerd naar een mooi totaal menu. |
FoodLuc 22 april 2012 | |
Heerlijke mooi en bijzonder klaargemaakte gerechten en prima bijpassende wijnen. Service is prima en inrichting modern en warm. Zeker de moeite waard om de boot naar Noord te nemen! |
nicolediner 17 april 2012 | |
Op een zeer verrassende lokatie is dit prima restaurant gelegn. Welkom is allervriendelijkst. wij kozen voor het 7-gangen diner en hebben hier geen moment spijt van gehad. Alle gerechtjes zagen er prachtig uit en smaakten heerlijk. Toch hebben geen moment een opgeblazen gevoel gehad. Dit alles begeleid door een tweetal wijnen die qua prijs/kwaliteit prima klopten. Wij komen hier zeker terug! |
ivdh 12 april 2012 | |
Ons laten verrassen met het 7gangen menu waarbij tafelgenoot bang was dat dit veel te veel zou zijn. De porties zijn echter uitstekend van omvang. Combi bestond uit 3 maal vis, 1 maal vlees, 1 maal kaas en 2 toetjes. Wat ons betreft had 1 van de toetjes vervangen mogen worden door vlees of een soep. Enige minnetje - mijn Engelse tafelgenoot had wat moeite om te verstaan wat hij ging eten. |
Tante Ri 11 april 2012 | |
Hebben er heerlijk geluncht. Veel keuze op de kaart: van broodjes tot 3 gangen menu. Wij kozen de salade riche. Verrukkelijk. |
Chris_Shapira 6 april 2012 | |
vanavond hier gegeten, gekozen voor een 5 gangen menu.
Baco 1 april 2012 | |
Viel tegen.We hebben gekozen voor hoofdgerecht en dessert. Het hoofdgerecht was een klein gerechtje. Weinig smaakvol. het kokosdessert was wel lekker. Je krijgt geen waar voor je geld. Persooneel was zeer ongeinteresseerd. |
Grendel1966 24 maart 2012 | |
Na lang verheugen hier eindelijk gisteravond gegeten... en het was geweldig. Prachtige ambiance, zakelijk maar toch warm en gezellig. Zeer vriendelijk en betrokken personeel. En dan de gerechten... wij hadden het 7-gangen menu, wat steeds weer een aangename verrassing bleek. Ondanks dat er een vegetarier en een glutenvrij persoon in het gezelschap zat, waren de gerechten mooi op elkaar afgestemd. Een lust voor het oog en een streling voor de tong. Met als absoluut hoogtepunt Thaise basilicumijs! Eten bij Chef's Table is één groot feest. |
Geef zelf je mening over Chef's Table