1 2 ouder »

foodilicious foodilicious 6 april 2012

Het eten was al vrij matig niet slecht maar zeker ook niet vergelijkbaar met het eten in thailand. Dan doen ze bezorgen en kom ie geld tekort omdat ze bovenop de 20 euro ook nog eens 2 euro bezorgkosten vragen terwijl op de site duidelijk staat vanaf 10,50 excl. Bezorgkosten heb er een printscreen van gemaakt en met hun gebeld maar wilde ze niks aan doen. Dan ga je eten en blijkt dat de vegatarische loempias waar je duidelijk tot 2 maal toe om gevraagd had gewoon kiploempias zijn en dat nog wel op goede vrijdag. Mij niet meer gezien daar vanwege de slechte service.

frankatom frankatom 9 januari 2012

Zeer vriendelijke Thaise kokkin, maakt heerlijk eten met authentieke Thaise smaak.
Her restaurant kan wel een remake gebruiken.
Volgens ons het lekkerste Thaise eten van Rotterdam

bennard bennard 25 oktober 2011

smakelijke eten, vers bereid, vanuit eetgedeelte tezien,prijs/kwaliteit is prima komen er graag!

spotcatus spotcatus 28 september 2011

Ik heb hier heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. De bediening is attent en vriendelijk. De aankleding is simpel en kan gezelliger. De keuken is open en dat is altijd een voordeel want je ziet direct hoe je eten wordt bereid.

frankatom frankatom 15 augustus 2011

Wij eten hier vaak, de gerechten zijn heerlijk en worden vers bereid in de open keuken waar je goed zicht op hebt,
vanuit het niet zo heel erg sfeervolle restaurantgedeelte.

mjammie Ce mjammie Ce 14 januari 2010

Als je van thais eten houdt dan ben je hier aan het goede adres, bediening is uitstekend en het eten was hemels...een echte aanrader! Vers, lekker en een leuke sfeer.

joyxx joyxx 14 januari 2010

We hebben hier een aantal keren gegeten en het is erg lekker, vooral de Phad Thai. De open keuken maakt het helemaal, alles wordt vers klaargemaakt en de keuken is netjes en schoon, dat zegt al voldoende toch? J

whoutzeel whoutzeel 12 januari 2010

Heb hier al 4X gegeten en iedere keer was het super. Eten is erg smakelijk, vers en authenthiek. Een echte aanrader voor mensen die van Thais houden.

ronald & ray z ronald & ray z 31 oktober 2009

We hebben al een paar keer in dit eethuisje gegeten. de keuken is authentiek en uitstekend te noemen. Laatst hebben we voor een verjaardag door deze zaak de catering laten verzorgen met gerechten die niet op de kaart voorkwamen. Na goed overleg zijn we gezamelijk tot een gevarieerd menu gekomen. Volgens ons en onze gasten was het eten waanzinnig lekker en zeker een aanbeveling waard. Het lijkt ons ook een goed idee voor bijvoorbeeld de kerst, nieuwjaar of een ander feest.

sama sama 10 oktober 2009

Nu verschillende keren gegeten en afgehaald.
Authentieke Thaise gerechten die in een open keuken vers worden bereid.
Doe je ogen dicht en je zou zweren dat je in Thailand was.
Reuze aardige en hardwerkende mensen die hun hart in de gerechten leggen.
Een culinaire zegen voor de hele regio.
Een AANRADER !!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Thaiana