vanavond gegeten in restaurant Lekker Noordwijk. Werkelijk fantastische gerechtjes, zgn shared dining. Goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer vriendelijke bediening. Top avond, hier komen we zeker terug.
We hebben hier zaterdag-avond gegeten, met een groep van 8 personen.
Alle gerechten die op tafel kwamen waren tongstrelend lekker en gemaakt met superverse ingredienten. Ook de (huis)wijnen die geschonken werden waren van heel goede kwaliteit.
Sashimi supervers, de lams spiesjes supermals, enz. De bediening was erg attent zonder opdringerig te zijn. Dit restaurant is zeker meerdere bezoekjes waard!
Graag wil ik nog even terugkomen op ons verblijf bij Lekker van 27 op 28 oktober 2011. Iedereen inclusief ikzelf, die mijn 50e verjaardag vierde, heeft erg genoten van Lekker. Fijne frisse kamers, prima ontvangst in de lounge en gezellig naborrelen in de bar. Iedereen bij Lekker doet z'n ding, zonder op te vallen en bewijst juist daarmee zijn vakbekwaamheid en kwaliteit! De afsluiting met ontbijt sloot dit verblijf in stijl af. Dank en succes met jullie mooie horecabedrijf.
wij waren hier afgelopen maandag,we waren met ons tweetjes en ook de enigste in het restaurant,we hadden drie hoofdgerechten besteld de pekingeend was super slecht ik nog nooit zo iets geproefd,de zeebaars was nog het beste gerecht maar kwa portie wel triest,de kreeft ik heb nog nooit zo slechte kreeft gegeten de presentatie was het enige positieve ik vind voor dit geld €98,00 kan ik veel beter eten,ik wil wel mijn complement geven voor de dames van de bediening,alert en vriendelijk.
Heerlijk gegeten. Maandagavond, was wel erg stil. Prachtig interieur. Lekkere wijn. Goed eten (krab voor en kreeft hoofd, salade voor en pekingeend hoofd -> daarna zaten we vol). Jammer dat ze niet even wachten met de andere tafels afruimen tot we weg waren...