stan1974 14 april 2012 | |
Allereest, we hebben een gezellige avond gehad, maar dat komt meer door het prettige gezelschap, de wijn (goede wijn voor een nette prijs), mooie omgeving en de lekkere losse bediening.
Esmee78 17 maart 2012 | |
wij hebben hier heerlijk gegeten, als het aan mij ligt te veel keuze maar gelukkig voor ons gezeldschap was dit net wat we nodig hadden.
MV55 6 maart 2012 | |
Bediening kijkt niet naar je om, broodjes matig, ceasar salad met kip SLECHT, niet te eten en als je er iets van zegt kijkt de bediening je ongelovig aan. Niks sorry, jammer dat u het zo ervaart. 3 personen lunch bijna 50 euro en met een ontevreden gevoel naar buiten. Zal het nooit meer iemand aanraden en kom ook niet meer terug. Erg jammer, want het interieur is superleuk. |
Horeca11 16 februari 2012 | |
Borden zijn vies, eten was koud!! Leuk om wat te drinken, maar voor het eten is het niet echt te raden. De inrichting is wel mooi, maar het is jammer dat het management niets doet met de klachten. Ik hoor alleen maar negatieve geluiden en het verloop van personeel is abnormaal hoog. |
M_M 13 februari 2012 | |
Vorige week gegeten. Bediening is traag en niet attent, meer met elkaar bezig dan met de gasten. Mandjes van het brood dat we vooraf aten stonden na het hoofdgerecht nog steeds op tafel.Eten is ok, maar te duur voor wat je krijgt, niks speciaals of bijzonders. Verder vond ik het koud. Het is een hippe plek en ik heb het idee dat je daarvoor betaald in plaats van voor goed eten en goede service. |
culiprof 12 januari 2012 | |
wat een gave tent, lekkere hap gegeten en bediening niets op aan te merken.
desiree58 29 oktober 2011 | |
Vanmiddag hier gelunched, het zat helemaal vol. Vriendelijke bediening maar bijna een uur wachten is volgens mij TE gek! Toen onze bestelling eindelijk kwam bleek dit maar een mager broodje (tonijn) : schaars belegd en zeer schaarse "opmaak", bovendien : OUD brood !!
Mr. V. 9 oktober 2011 | |
Hartstikke leuke omgeving, supergezellig om te borrelen. Aardig personeel, maar onervaren en vergeetachtig. Voorgerecht prima, maar rauwe fruits de mer. Twee keer teruggestuurd. Dan maar genoten van een lekker dessert. Leuk om een kopje koffie te gaan drinken of een borreltje. |
Lovely_moments 7 oktober 2011 | |
Leuke aparte inrichting, zonder muziek. De bediening is super traag en erg onvriendelijk! We werden pas na ongeveer drie kwartier geholpen. Voorgerecht hadden we een vegetarische tomatensoep wat erg lekker was, maar de rest vonden we minder lekker. Prijs/kwaliteit vonden we erg slecht. Hier kom ik niet nog een keer. |
smallharbour 1 oktober 2011 | |
Woensdagavond 28-9-11 bij Usine gegeten, een van de mooiste horecalocaties van Eindhoven. Ik kom graag bij Usine, vanwege de industriële uitstraling, de mooie inrichting en het prima eten. Alleen de bediening, die was onwaarschijnlijk slecht en volstrekt ongeïnteresseerd. We hebben 25 minuten moeten wachten op ons eerste drankje. Ik was al naar de bar gelopen om het maar even rechtstreeks te bestellen, maar ook dat is niet aangekomen. En dat terwijl er minstens 10 man personeel continu om ons heen cirkelde, maar niemand had oog voor de gasten. De leidinggevende van de avond had het minst oog voor de gast, totale desinteresse. Deze ervaring heb ik aangekaart, maar ook daar werd niets meer mee gedaan dan een plichtmatig excuus. Erg jammer voor zo'n mooie horecagelegenheid. |
Geef zelf je mening over Usine