| Keuken | Bbq, Grill, Bistro & Pannenkoeken / Poffertjes |
| Minimum menuprijs | €17.50 |
| Openingstijden | 11.00-22.0. Winterperiode nov-t/m feb ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
duckie 7 mei 2012 | |
Dit restaurant behoord tot 1 van de beste! Het eten is er heerlijk en zowel de eigenaar als de bediening zijn altijd gezellig, snel en in voor een geintje op z'n tijd.
krieltje 1 april 2012 | |
We hebben er heerlijk gesteengrilld,we hadden echt meer dan genoeg.
Vleesje 9 maart 2012 | |
Deze tent is een ramp!!!
Amberke1990 30 oktober 2011 | |
Na firte met kipsate te hebben besteld, komen ze even later aanzetten met een halve portie friet en een doormidden gesneden schnitzel. Aangezien mijn honger zo groot was heb ik niet alsnog gevraagd om kipsate en mn maaltijd opgegeten. Aangezien een gerecht 9,75 kost, we met zn 2en waren en beiden 1 drankje hadden gehad, was 28 euro nogal een hoge prijs, zeker voor een halve portie! bleek dat cola en bier beiden 3,50 kosten en mayonais, waar niet om was gevraagd, per minibakje 1 euro extra. Uiteraard de ober in zn gezicht uitgelachen, maar die reageerde ook als een schaap.
christaatje 2 augustus 2011 | |
We komen elk jaar eten , en we gaan altijd tevreden weg goed eten , en de bediening is ook prima ,
Geef zelf je mening over Hazzebas