rob1955 21 februari 2012 | |
Aanrader voor als je eens wat anders wilt: eten met je handen en zonder bestek is niet iets wat je dagelijks doet. Eten was goed bereid en lekker. De zeer vriendelijke bediening neemt de tijd om alles uit te leggen. Inrichting van de zaak is Afrikaans. Al met al waan je je een beetje in Afrika in deze zaak. |
Zenissima 11 november 2011 | |
De inrichting van het restaurant is prachtig, heel sfeervol. De vrolijke muziek draagt hier ook aan bij. |
proever160187 2 november 2011 | |
Ontzettend behulpzame ober, had al het geduld van de wereld om ons de hele kaart uit te leggen, eten was ook erg lekker! Enige tip is om de nagerechten kaart wat spannender te maken, het was allemaal een beetje standaard. Voor de rest: Echt een aanrader! |
DeRonde 23 oktober 2011 | |
Verrassend en uitstekend eten. Zeer vriendelijke vakkundige bediening. Prijs kwaliteit klopt. Een restaurant om terug te komen. Je bent echt in Afrika. |
Hightec 8 augustus 2011 | |
Gezellig eten met je handen. Dat is ook een keer leuk. Het interieur is " over de top kitsch afrika" , dus felle kleuren, luipaard printen enzovoort. Dat had van mij wat smaakvoller en authetieker gemogen. Te meer omdat de enjera wel heel lekker en goed bereid was. Tip: neem de schotel omdat de gerechten op zich wat saai kunnen zijn, maar van alles een beetje gewoon veel lekkerder, en goed betaalbaar, is. |
aheijsman 26 februari 2011 | |
lekker eten in een gezellige ongedwongen sfeer, met gastvrije, aardige bediening. Oost Afrikaanse schotel voor 2 met een Afrikaans biertje met een smaakje mm! Echt weer eens iets anders dan anders gegeten en gedronken. Zeker een aanrader voor een gezellig avondje uiteten!
erik b 9 oktober 2010 | |
hier prima gegeten alleen de avond werd bedorven door de onbeschofte ober.Tot 2x toe maakte hij zeer vervelende opmerkingen naar mij wat absoluut niet hoort!!
giocomo 17 september 2010 | |
Wel lekker alleen de pannenkoeken smaakte zurig en dat vond ik niet lekker (smaken verschillen) |
bianca72 13 september 2010 | |
Het zusje van 'de smaak van Afrika' en even goed. Veel ruimer opgezet, nóg meer decor, maar verder alles weer ok. Wij missen alleen een kindergerecht/hoeveelheid: zo'n enorm eten voor de neus ziet er écht enorm uit! Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. |
jannelis 6 september 2010 | |
Afgelopen weekend hier met 4 personen genoten van een heerlijke Oost-Afrikaanse schotel! We hadden 4 verschillende soorten gerechten kip, rund, lam en vis, van mild tot pikant en alles was even lekker!
Geef zelf je mening over Viva Afrika