Peter en team, bedankt voor de fantastische verzorging van mijn etentje met een groot team collega's (enige weken geleden, maar niet uit de herinnering!) Weten mijn collega's meteen dat het bruist in Woerden! Het menu was verrassend, de wijnen weer om voluit van te genieten. Bedankt voor de goede verzorging!
Ik herken sommige recensies helemaal niet! Erwtensoep en dame blanche. Heb je wel in dit restaurant gegeten? Deze gerechten staan helemaal niet op het menu. Integendeel. De kaart is juist erg mooi tot luxe te noemen met risotto en sint jakobsschelpen. Wij hebben uitstekend gegeten op een woensdagavond met prima bediening en heerlijke wijnen. Absoluut een aanrader!
Zaterdag 11-2-2012 gegeten in XO met mijn vriendin. De eerste kennismaking met XO. We werden vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg over de menukaart(veel producten uit het groene hart). We kozen voor het chefsmenu 4 gangen. Erg mooi menu zeer smaakvol en een goede presentatie. De absolute topper vonden wij het voorgerecht(leuke presentatie van het eitje). Voor de rest was het menu goed verzorgd. Ga zo door en bedankt voor de leuke avond!
gegeten met vier personen het verassingsmenu. Viel erg tegen. Hoewel de ingredienten vast en zeker uit de streek kwamen, gaf dit niet echt een meerwaarde eerder een beperking. Smaakpalet simpel en zeker niet verfijnd. Truffelei smaakte naar niets. Bistrosmaak met prijzen voor een restaurant uit het hogere segment. Bediening aardig maar ietwat star toen er werd gevraagd of we misschien ook ergens ander zouden mogen zitten. (we hadden gereserveerd maar liever hadden we een andere plek gehad die nog open was.)
Op een zaterdagavond gegeten.
Redelijk tot prima in orde. Erwtensoep aan de dunne kant maar goed op smaak.
Voor een grote eter is het hoofdgerecht aan de kleine maat. Alleen (prima) frites erbij. Geen groente of salade...wel jammer.
Nagerecht, dame blanche erg dunne chocoladesaus.
Wel alles prima op smaak. Goed gegeten maar net te weinig om nog eens terug te gaan.