7.7
7.1

1 2 3 4 ... 6 ouder »

eev1 eev1 23 mei 2012

Jammer dat ik al 2 keer een negatieve ervaring bij jullie heb gehad. De eerste keer zat er een hele pluk verbrand haar in mn champignons. De tweede keer werd ons we niet 1keer maar 2keer vergeten. Ook zijn de kaarten heel vies en plakkerig en het personeel chagrijnig. Jammer, geen MoshiMoshi meer voor ons... Gelukkig is er genoeg keus wat sushi betreft in rotterdam!

margriet_mn margriet_mn 22 april 2012

Het eten is lekker en veel keuzes zoals we gewend zijn bij all-you-eat concepten. De bediening is prettig. Ze zijn wel strict met de 2 uur regel. Het is leuk ingericht en mooie locatie naast de bijenkorf.

Vleesje Vleesje 8 maart 2012

Formule is bekend. Ook hier een aantal rondes bestellen van sushi.
Niks mis mee. Lekker. Maar nadeel is wel dat je goed moet plannen wat betreft toetje en of koffie met likeur. Na 2.5 uur light de rekening op tafel en moet je wegwezen.
Verder niks te klagen. Bediening is snel en attent.

Fonna Fonna 6 maart 2012

Vorig week hadden we hier met een groepje van 8 man gegeten. Het was lekker druk. Decor is wel ok, service was wel goed en eten was ook wel te doen. Probleem voor moshi is denk ik dat er betere all you can eats in Rotterdam er zijn. Ik hoop dat ze in de toekomst met wat speciale gerechten komen om te kunnen onderscheiden van de rest. Ik kom dan zeker nog wel een keer terug!

esther13 esther13 1 maart 2012

Hier vrijdag voor het eerst wezen eten. Het duurt zeer lang voordat je iets krijgt. De kwaliteit is niet slecht, maar zeker ook niet goed. Eend is zover doorgebakken dat het wel lever lijkt.
Na een uur werd ons al verteld dat we nog 1 ronde konden bestellen, aangezien ze zelf de verkeerde begintijd hadden genoteerd. DIt hebben we aangegeven, maar het duurde even voor het kwartje viel. We hebben nog wat besteld, maar veel items kwamen niet. Hier hebben we uiteindelijk nog lang op moeten wachten. Het was druk en ze hadden de tafel zeker nog een keer nodig; er werd telkens gekeken en men kwam ook regelmatig vragen of we nog niet klaar waren. Nee; nog niet alles is gebracht. Bij de tafel naast ons was het al net zo slecht. Bij het afrekenen hebben we aangegeven dat de hele gang van zaken niet was zoals het hoort. Daar werd niet eens op gereageerd. De service is hier ver te zoeken.
Ik zal hier zeker niet terugkomen, dan zijn er leukere tenten te vinden.

megabash megabash 28 februari 2012

Bij moshi moshi geven ze een geheel eigen betekenis aan de term ''onbeperkt sushi''. Wij waren hier vaste klant en als zodanig enige malen per maand te vinden. Onze ervaring afgelopen Zondag heeft ons doen besluiten een nieuwe stek te zoeken. Wij kwamen rond 18.30 binnen. Het viel meteen al op dat het erg druk was, maar we kregen toch meteen een tafeltje. Toen wij eenmaal zaten werd het alleen nog maar drukker. Onze eerste bestelronde liet dan ook erg lang op zich wachten. Ondertussen kwamen er alleen maar meer mensen binnen, terwijl ze de bestellingen van de bestaande klanten niet aan konden. Onze favoriete sushi kregen wij maar niet dus heb ik na 2 rondes gevraagd waar het bleef. De manager ging hierop informeren (was dus kennelijk niet op de hoogte??!!) en meldde ons doodleuk dat het er niet meer was. Ik vroeg wat onbeperkt sushi voorstelde. Er waren al meer zaken niet beschikbaar, waarvan er eentje al enkele maanden doorgestreept is op het menu. De prijzen zijn hier niet op aangepast. Er werd bijzonder lakoniek op gereageerd. De manager besteedde geen aandacht meer aan ons en liet de oplossing aan het personeel over. Wij zijn onvoldaan weggegaan met een korting van een schamele 10 procent terwijl wij betaald hebben voor eten wat ze niet hadden. Wij komen hier dus niet meer, ondanks de prima kwaliteit van het eten.

Gansie Gansie 14 februari 2012

Goede variatie in gerechten, lekkere gerechten en vers! Ik begrijp niet waar mensen op baseren dat het niet vers is, wij zaten bij de keuken en zagen de sushi voor onze neus gerold worden!

Bediening
Goede service, je hebt alle tijd om te blijven zitten (in tegenstelling tot de all you can eat restaurants waar je na 2 uur zo ongeveer wordt weggekeken). Alleen vragen ze wel erg vaak of je nog iets wilt drinken!

Leuk restaurant, prima stoelen, een rookruimte en schone toiletten!

MaceW MaceW 30 januari 2012

29 december hier gegeten ivm een verjaardag. Een groep van 7 personen, 2 personen zouden voor het eerst sushi eten. Het restaurant was vol, echt super druk. Gereserveerd om 20.00. Om 20.40 nog steeds geen plek, jammer. Wij zijn vervolgens elders gaan eten.
Wij komen hier vaker eten, echter dit was teleurstellend, Geen reserveringen aannemen wanneer het druk is aub. Echter op basis van eerdere ervaringen is het een prima restaurant. Ik hou dit voorval op eeen incident.

behang behang 25 januari 2012

De kwaliteit van eten was behoorlijk slecht. De slechtste all-you-can-eat restaurant in Rotterdam. Het vlees was droog en niet vers. De noodle soup zag er niet uit. Groente bleef plakken aan het kommetje en soep was bruin van de soja. Ik kom hier nooit meer.

tjoepeelusse tjoepeelusse 20 oktober 2011

de kwaliteit is niet meer wat het geweest was. afgelopen weekend hier gegeten. het was ook niet meer zo druk als vroeger

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Moshi Moshi