12 mei 2012
Rectificatie/aanvulling op mening van 1 mei
Gelukkig! Eigenaar heeft via via contact opgenomen, vond de gang van zaken op Koninginnedag heel vervelend, excuses aangeboden, en ons uitgenodigd voor een broodje. Dit laatste hebben we niet gedaan, we zijn langsgegaan voor een wijntje met een heerlijke borrelhap erbij, en hebben de eigenaar uitgebreid gesproken. Hij heeft zijn verhaal over Koninginnedag kunnen uitleggen, wij onze ervaring over Koninginnedag op hun terras. We zijn uitstekend te woord gestaan, bediend en we zijn er met een goed gevoel weggegaan en gaan daar zeker een keer eten.
Met zeer veel zorg opgemaakte borden. Subtiele en frisse smaken. Perfecte samenhang van alle smaken op het bord. Gastheer zeer kundig inzake de wijn-spijscombinaties en verder ook heel attent. Wij hadden een vijfgangenmenu, waarbij de porties goed in verhouding waren qua grootte. Erg leuk dat je op één bord verschillende bereidingen van een product krijgt. Prijs-kwaliteitverhouding klopt. Kortom: uitstekend restaurant voor een avond heerlijk eten en genieten. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
30 april 2012. Druk terras, gezellig. Wij plaatsen een lunchbestelling, duurt meer dan een uur, maar dat begrijpen we nog. We informeren waar het eten blijft, blijkt dat één van de gerechten op is. Later bleek gerecht toch wel mogelijk, weer wachten. Eten wordt geserveerd, eerst aan de verkeerde tafel. Blijkt alsnog 1 gerecht verkeerd te zijn, zonder overleg. Eigenaar vraagt ons begrip voor de drukte maar zegt uitdrukkelijk geen tijd te hebben ons aan te horen. Leuk terras, maar voor ons eenmalige ervaring.
Heerlijk gegeten bij Griff. Smaaksensaties van de verschillende gerechten in combinatie met de wijn waren uitstekend in balans. Ook was de ontvangst en de verzorging van de eigenaar/het personeel gedurende de avond erg gastvrij en professioneel. Wij kijken terug op een fijne avond!
Heerlijk eten, geweldig gastvrije eigenaar, maar heb zijn optreden gemist. Al onze vrienden en bekenden vinden juist dat korte optreden zo bijzonder, het geeft je het gevoel ergens in een wereldstad te zitten. Dus
maak Griff nog leuker en ga weer zingen