Angelique1975 25 februari 2012 | |
Gecombineerd met een voorstelling is het een prima eetgelegenheid. Eerlijk, eenvoudig eten voor een redelijke prijs. Als je van veel groenten houdt kun je beter kiezen voor de vegetarische maaltijd; bij andere gerechten uit het theatermenu is deze slechts zeer beperkt aanwezig. |
cheerz 7 februari 2012 | |
Wij hebben er afgelopen vrijdag uitstekend gegeten! Zeer fraaie opmaak van de gerechten en mooie smaakbalans. De bediening mag ietsiepietsie persoonlijker, maar is verder zeer professioneel.
RJISKOOT 22 januari 2012 | |
Dinsdag j.l.,voor de voorstelling van Purper,zaten wij weer aan onze"stamtafel".Daan,vrien-
klavertje4 18 december 2011 | |
Voor 4 pers gereserveerd; vriendelijke ontvangst. a la carte eten is apart deel van het restaurant.(voor het theatermenu moet je desgewenst bij reservering al kiezen) Uitgebreid amuses; de bediening is correct en vlot. Surprisemenu, wild en kalfsvlees, alles is voortreffelijk van smaak, zeer ruime portie vlees, maar vrijwel geen garnituur. De wijn is redelijk. We hebben gezegd dat we naar de voorstelling gaan en de gangen komen vlot zonder dat we gehaast worden. Toch schiet de koffie er bij in omdat een nieuwe kelner de draad kwijt raakt. |
Geef zelf je mening over Park en Pluche