Reserveer nu
Aan de Linde over zichzelf

Wij kunnen met recht zeggen dat wij onze gasten veel te bieden hebben. Een prachtig uitzicht op Kasteel Den Halder, de Lindenlaan en de Geul. Het mooiste terras van Valkenburg. Maar bovenal een gezellig restaurant waar u kunt genieten van smaakvolle, met zorg bereidde gerechten. Ook vindt u hier nog de echte, typisch Limburgse gastvrijheid. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

1 2 3 4 ... 6 ouder »

els3005 els3005 20 mei 2012

We hebben hier gegeten met 8 personen. Hadden een kindje bij ons van 8maanden. Fantastisch gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Iedereen deed er alles aan om het voor ons allemaal zo fijn mogelijk te maken. Top!!!

johnvercruijssen johnvercruijssen 8 mei 2012

Goed eten, goede sfeer en muziek.
Goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekende ligging
Vriendelijk personeel en variaties in het menu zijn mogelijk

Bremertjes Bremertjes 4 mei 2012

Op 28 april hebben wij genoten van het diner. De sfeer was voortreffelijk, de bediening was in alle opzichten zeer goed. De prijs/kwaliteit-verhouding is een positief voorbeeld voor de horeca.

Snoetje Snoetje 17 april 2012

Met zijn drieen heerlijk gegeten. Alles was in orde: de gerechten, maar ook het tempo, de inrichting, de omgeving, de attente bediening. Heerlijke geconfijte eendenbout vooraf. Supermals met kleine krokante randjes. Spinaziesoep rijk en romig met ondertoon van gerookte zalm. Heilbot schotel ook perfect, bijzondere paprikasaus, vurrukkuluke aardappelpuree. Zelfs zaken als koffie en thee waren bovengemiddeld. Kortom als we hier weer zijn, komen we zeker terug.

frans42 frans42 15 april 2012

Zijn gisteren met 5 personen geweest bij de linde en waren allemaal enthousiast over het eten. Hier was zorg en aandacht aan besteed en het personeel was op hetzelfde niveau. Beslist een aanrader voor wie eens wat anders wil.
Verheugen ons op de volgende keer. Fam. spronck en Smits.

petra14 petra14 8 april 2012

Vrijdag 6 april j.l. met z'n tweetjes heerlijk gegeten. Uitstekende en vriendelijke bediening, lekkere muziek, alles dik in orde. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding. Absolute aanrader dus
Wij komen uit het westen en als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer langs.
Onno en Sanne van den Heuvel

benlans benlans 20 maart 2012

Prima restaurant met een uitstekende bediening.
Prijs kwaliteit was uitstekend.
Ook zonder eigenaars was de bediening en sfeer prima.

Frans_E Frans_E 8 januari 2012

Gisteren met een gezelschap van 10 man gegeten bij Aan de Linde. Het was voortreffelijk!
Een kunst op zich om zo'n gezelschap a la carte te bedienen en te zorgen dat toch iedereen tegelijk de gerechten kreeg. Dat ging bij Aan de Linde als vanzelf, met steeds voldoende vriendelijke aandacht.
Daar gaan we zeker nog eens terugkomen!

wiellipsch wiellipsch 28 december 2011

Een sfeervolle aankleding, heerlijk eten en vriendelijke bediening.

zwartsenburg zwartsenburg 13 december 2011

Op 9 december uitstekend gegeten.
Ontvangst allervriendelijkst en zeer gastvrij
Eten en ambiance van hoog niveau.
Bediening/eigenaars geven je een echt warm klantgevoel.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Aan de Linde