8.4
8.6
8.5
Op basis van 19 recensies met cijfer

Aan de Linde doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

Aan de Linde over zichzelf

Wij kunnen met recht zeggen dat wij onze gasten veel te bieden hebben. Een prachtig uitzicht op Kasteel Den Halder, de Lindenlaan en de Geul. Het mooiste terras van Valkenburg. Maar bovenal een gezellig restaurant waar u kunt genieten van smaakvolle, met zorg bereidde gerechten. Ook vindt u hier nog de echte, typisch Limburgse gastvrijheid. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

ActiviteitenRestaurant
KeukenFrans, Mediterraan & Frans-mediterraan
Menuprijs€34.75
Gem. prijs hoofdgerecht€20.00
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

17 juni 2013

Juni is voor ons de aspergemaand en Aan de Linde ons favoriete restaurant. Vandaar dat eigenlijk wel duidelijk was wat we waar gingen eten. Nadat we, zoals gewoonlijk, gastvrij waren ontvangen kozen we een tafel met o.a. uitzicht op de Geul en een kasteel. De keuze op de kaart was snel gemaakt: aspergesoep en asperges flamande. Twee gerechten waar de kok zijn ziel in had gelegd. De romige aspergesoep met stukjes ham en asperge was de inleiding naar een tweede lekkernij: asperges met licht aangebakken achterham, gekookt ei, een botersaus en krielaardappeltjes. Meer heerlijks kan een mens zich niet wensen! Voorwaar weer een fantastische afsluiting van een mooie dag.

Gegeten op: 2 juni 2013.

15 juni 2013

Op dit restaurant is maar een ding aan te merken men begint het terras al op te ruimen als er nog mensen zitten te eten dat geef je het gevoel dat je moet gaan . Voor de rest alleen complimenten goed eten heerlijke koffie na , goede vakkundige bediening goede sfeer op een prachtige locatie In het toeristische Valkenburg een echte aanrader

Gegeten op: 13 april 2013.
Bart-Jan93
Bart-Jan93
Topproever

29 mei 2013

Gisteren een fantastische avond beleefd in onze "oude" zaak.
Met z'n 3en op één van de mooiste terrassen van Valkenburg met uitzicht op de Middeleeuwen. We begonnen met een heerlijke Rueda en hebben dat tot de koffie, 4 flessen lang volgehouden. Complimenten van ons allen voor deze fantastische sappig frisse Spaanse wijn. Het menu, aanbevolen door de erg vriendelijke bediening was 5 gangen lang voortreffelijk. Tartaar van ossenhaas, heldere tomatenbouillon met zalm, schelvis op spinazie, kalf ribeye met asperges en als afsluiter aardbeien met vanilleijs en 2 soorten chocolademousse.

Gegeten op: 28 mei 2013.
HennieJ
HennieJ
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

3 mei 2013

Wij hebben gisteren op het terras heerlijke koffie gedronken met slagroom, een advocaatje, glaasje water en een smakelijke hazelnootbonbon. Het uitzicht tegen het uit mergelsteen opgetrokken kasteel Den Halder was fantastisch en de bediening was gewoon perfect.
Een echte aanrader en wij komen beslist terug om er eens te dineren.

Gegeten op: 2 mei 2013.
osmen
osmen
Meesterproever

11 februari 2013

Restaurant 'Aan de Linde'in Valkenburg is zéér aan te bevelen.
Het eten is er heerlijk en wordt zeer verzorgd opgediend.
Wat betreft de voorgerechten:
Het duo van coquilles was gevarieerd bereid en erg smakelijk, van de Zeeuwse oesters heb ik als Zeeuw van genoten.
Over de hoofdgerechten werden gewaardeerd:
De ossenhaas was goed gebakken, precies zoals ik hem graag eet en ook de kabeljauw met groenten is zeer aan te bevelen.
Alle gerechten werden creatief opgediend.
Een kopje koffie wordt begeleid met lekkere snoeperijen.
Binnen is het gezellig en op het terras zit je heerlijk in het zonnetje met mooi uitzicht.

Wil je in een gezellige Bourgondische sfeer eten en drinken dan is Aan de Linde zeer aan te bevelen.

Gegeten op: 16 december 2012.
pbs
pbs
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Aan de Linde

Schrijf hieronder je recensie over Aan de Linde. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag11:00 - 21:30