8.9
8.1
8.4

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenFrans & Regionaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

In 2009 geopend en nu al een begrip. Zodra je binnenkomt voel je je welkom; de ontvangst is hartverwarmend. Aan tafel verwent de kok je met gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, bereid met louter ingrediënten van topkwaliteit. Lekker brood, heerlijke amuses en huisgemaakte friet maken de maaltijd helemaal af. Als je besluit in dit restaurant met een bezoek te vereren, heb je gegarandeerd een heerlijk avondje voor de boeg!

boerderij boerderij 3 mei 2011

We eten hier elke keer als we op Terschelling zijn en het is altijd heerlijk! Mooi eten, fijne smaken, goede combinaties en zalige wijnen. Tel daarbij een mooie maritieme omgeving op en super enthousiaste bediening, dan ben je goed bezig volgens ons. aanrader!

Draken200 Draken200 7 januari 2011

Het eten was goed maar eenvoudig. Prijs kwaliteit komt dan ook niet overeen. Bediening was ronduit slecht. De friet en de salade bij het hoofdgerecht was men vergeten uit te serveren!Hiervoor kwamen geen excuses of een kopje koffie.Vervolgens liet de rekening erg lang op zich wachten.Terwijl de zaak bijna leeg was. Na een opmerking hierover volgde een onbeleefd antwoord. Na eindelijk betaald te kunnen hebben mochten we zelf op zoek naar onze jas.Er valt nog veel te leren over service door het personeel van Storm!

Ingeborg Ingeborg 6 oktober 2010

Storm lijkt een beetje te twijfelen wat ze willen. De eerste helft van de maaltijd was of ze een ster willen gaan halen, tweede helft was simpel. Heerlijke amuses, lekker brood (olijven en noten). Mooi opgemaakte borden. Maar bij het hoofdgerecht kwam een schaaltje patat (wel zelfgemaakt) op tafel en bij de koffie niks, geen chocolaatje of koekje.
Het is een mooi restaurant, ruim opgezet, goede bediening.

holle bolle gijs holle bolle gijs 12 september 2010

Lekker, alleen de bouillon was veel te zout

Noordstra Noordstra 31 augustus 2010

We hebben hier met 9 personen gegeten in de zomer 2010. Het eten, sfeer en bediening is heel goed, uitstekend dus. Wij letten vooral op de uitgebreide dieetmogelijkheden in verband met allergie(ei-, gluten- en lactosevrij). Vooraf dus eerst geinformeerd naar de mogelijkheden en die zijn prima nageleefd. Jammer dat er geen passend dessert was gemaakt maar dat heeft het eetgenot niet gestoord. We hebben een zeer geslaagde avond gehad met de gehele familie.

Maandagvan 12:00 tot 21:00
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00
WoensdagGeopend
Zaterdagvan 12:00 tot 21:30
Zondagvan 12:00 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten