KeukenFrans & Mediterraan
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Pas sinds 2009 is deze zaak geopend en nu al is De Vijfde Smaak een groot succes. Het restaurant oogt misschien wat eenvoudig, maar je zit er op lekkere stoelen in een rustige ambiance met een prettig muziekje op de achtergrond. Chef-kok Pjotr Rentinck loopt geregeld een rondje door de zaak en mag dan veelal complimenten in ontvangst nemen. Niet zo gek, want zijn kookstijl is verrassend en zijn combinaties zeer smaakvol. De gerechten komen vooral uit de Franse keuken met mediterrane en oosterse invloeden. Een geschikt restaurant voor een uitgebreid diner, maar bijvoorbeeld ook voor een zakelijke lunch.

MissMandrake MissMandrake 23 mei 2012

Alweer tig keren gegeten hier. Als vega wordt je hier ook gewoon in de watten gelegd waarbij er allerlei mogelijkheden zijn buiten het menu om. En als je dan ook nog eens zwanger bent en eea. nog wat ingewikkelder is, wordt dat ook probleemloos en creatief ingevuld. De bediening is altijd erg prettig en houdt drankjes, olie, kaarsjes etc in de gaten. Duurzaam kraanwater ipv flesjes is ook geen probleem. Klein minpuntje is soms de hoeveelheid saus bij het hoofdgerecht. Mag van mij royaler. Blijft jammer dat deze locatie geen mooi tuinterras heeft, zou bij warm weer helemaal top zijn.

HBoekhoff HBoekhoff 13 mei 2012

Aanrader! Gisteravond met 5 personen gegeten. Prettige omgeving met zéér kundig personeel. Alle producten smaakvol bereid en geserveerd. Na een misverstand over een cadeau gekregen cheque werd dit een diner om nooit te vergeten. Wij gaan zeker terug, al was het maar omdat de Bavette zo heerlijk was.

paula60 paula60 27 april 2012

Heerlijk gegeten, er is veel aandacht voor verrassende smaken en smaakcombinaties, zeer vriendelijke bediening en gewoon gezellig.

maarten123456789 maarten123456789 24 februari 2012

Gisteren hier gegeten. Voorgerecht: Rouleau van eendenlever en pata negra ham op getoast brioche brood, heerlijk. Hoofdgerecht: Kabeljauw met specerijenkorst met preiravioli (1 grote), alweer heerlijk. Nagerecht: in Armagnac gewelde pruimedanten met balsamico-ijs, erg lekker. Dan vergeet ik bijna de heerlijke amuse van gedroogde ham met zeewier, zongedroogd tomaatje en kletskopje van kaas. Creatieve gerechten, goede porties, uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen. Dit restaurant mag dit nog lang zo volhouden! Een regelrechte aanrader.
Minpunt? de Chardonnay die ik per glas dronk vond ik wat vlak van smaak.

Jolandaatje Jolandaatje 2 januari 2012

Lekker gegeten bij de vijfde smaak. Verrassende opmaak (misschien soms iets te veel verrassingen) maar zeer goed van smaak. Heerlijk vegetarisch hoofdgerecht gegeten, die keuken beheersen zij dus ook goed. Het toetje creme brullee vond ik iets tegenvallen, ik vond het iets te simpel na het heerlijke voor en hoofdgerecht. Maar misschien lag dat gewoon aan mijn verwachting want de smaak was prima.

Geef zelf je mening over De Vijfde Smaak

LunchDiner