Het eten is goed. Het personee is zeer relaxt. Vaak genoeg gegeten tot ik er een keer ziek van ben geweest als in dokterdiagnose voedselvergiftiging. Hierna lang niet meer geweest en toen op aandringen van vrienden
toch even ben gaan wokken. Het begon goed en zag er professioneel uit. Helaas kwam de bestelling blijkbaar niet goed over en na de bestelling te hebben ontvangen diverse malen aangegeven dat het toch echt een andere saus en ingrediƫnten moesten zijn. Na overleg heeft iemand mijn wok terug gegeven. Na deze inhoud opnieuw te hebben gewokt werd er een nieuwe saus toegevoegd. Het gevolg was een dermate koude bak die het bij 10 graden niet goed warm houdt. En dus koud aanvoelde.
Conclusie zeer vriendelijk personeel en altijd goed geweest maar voor mij sinds een paar maanden een verspilde tijd. Het werd dus een patatje met na afloop
Met wok&cook en asian in vijzelstraat een van de beste woks.Jammer dat oudere dame niet meer wokt, die kon dat als de beste. Voor de rest heerlijk eten, vers, aardig personeel. Gelukkig nog redelijk onbekend.