KeukenItaliaans & Pizzeria

Winelovers Winelovers 17 september 2011

Wij hebben hier laatst buiten op het terras gezeten. Eerst lekker wat wijntjes gedronken(de biologische is een aanrader) en spritz. Daarna een lekker knapperige pizza met dunne bodem gegeten. Ook de producten erop smaken lekker vers.Verder was de bediening erg vriendelijk en we hebben een fijne avond gehad.

KrStr KrStr 6 augustus 2011

Kom je op zaterdagavond om 9 uur binnenstappen zijn de pizza's op?! Hoe dan....

foodtrooper foodtrooper 2 augustus 2011

Pizza. Daar had ik echt zin in op de dag dat ik toevallig langs dit restaurant liep. Van buiten heeft het een kleine uitstraling. Maar schijn bedriegt! Het is een zeer leuke ruime zaak waar heel veel eenheid in het ontwerp is aangebracht. Het straalt rust uit door de juiste keuze van kleur en minimale inrichting. De pizza die ik kreeg was goed van smaak maar had iets warmer gemogen. Nou neem ik ze het niet kwalijk want de verse ingrediƫnten maakten het allemaal goed. Ook vond ik de Italiaanse frisdrank een enorm leuk idee. Een ander klein minpuntje was de CD van coldplay. Ik vind coldplay best leuk hoor, maar na 3 keer dezelfde cd ben ik wel toe aan wat afwisseling. Kortom over het algemeen was het goed, op een paar kleine minpuntjes na.

foody75 foody75 20 juli 2011

Ben al een tijdje fan van deze pizza's. Het laatste half jaar erg achteruit gegaan. Helaas steeds minder beleg op de pizza's. Mijn favo pizza met pancetta bevat steeds minder pancetta. Randen niet belegd en ze lijken kleiner te zijn geworden. Jammer. Hopelijk wordt hier wat mee gedaan.

Michelleg Michelleg 4 juli 2011

Last week we enjoyed the Pizza Bakkers on three separate evenings. We had high-brow 'foodie' guests from Melbourne staying with us. They were delighted with the pizzas, especially the truffle based one. So we had to go back. The service was friendly and super swift. It's about time that such a client focussed establishment exists in Amsterdam that also serves delicious food. Not easy to find in this city.

Geef zelf je mening over De Pizzabakkers

Vrijdagvan 17:00 tot 23:00 Geen lunch
Zaterdagvan 17:00 tot 23:00 Geen lunch
Zondagvan 17:00 tot 22:00 Geen lunch

Opmerkingen

Vanwege renovatie zijn wij van 24/12/11 t/m 01/01/12 gesloten. 2 januari 2012 zijn we weer open. Prettige feestdagen!