Omdat ik de vraag "Heb je nog nooit een biefstuk bij Loetje gegeten?" met nee moest beantwoorden met vier personen naar dit restaurant in Laren gegaan wat ik alleen nog kende als de Boeren Hofstede. Tijdje geleden dus. We zijn benieuwd.
Niet gereserveerd en dat bleek niet verstandig. Drie kwartier wachten alvorens we konden aanschuiven.
Geen probleem want u kunt een drankje nuttigen aan de bar. Dat alleen al bleek een schot in de roos. Prachtig om te zien dat het Larense publiek het Larense publiek blijft. Er zou een televisieserie over gemaakt moeten worden. Aan de bar ongeloofelijk veel mensen dus dit concept slaat duidelijk aan.
Na ongeveer drie kwartier geblaat "op niveau" konden wij aan tafel.
We kwamen tenslotte voor de biefstuk.
Voor ondergetekende de biefstuk "De Roode Waard". Een prima ossenhaas biefstuk van formaat met daarbij gebakken uien, spek en kippenlevers. 21.25 euro. Daarbij frites en mayonaise en een gemengde salade. Daarvoor wordt in totaal 7,20 euro gerekend. Dan komt je biefstukje dus op 28,45 euro. Niet overdreven duur maar ook zeker niet goedkoop.
Kwaliteit in orde. Mooi zacht vlees (je mag ook niet anders verwachten van ossenhaas )op de juiste gaarheid en goed op temperatuur. Sla in orde frites lekker krokant en ruim in de mayonaise.
Vlotte en vriendelijke bediening. Geen lege glazen en alles vlot op tafel.
Mooie trendy zaak waar duidelijk een frisse wind door is gegaan.
Eet hier meerdere malen per week: alleen, met mn vriendin of met "de mannen onder elkaar". Altijd goed, erg vlotte bediening - soms ff afremmen - en voldoende persoonlijke aandacht. Een aantal van de dames zijn echte schatten en begrijpen het vak echt; zo ook Maurice als boegbeeld en gastheer!
Nieuwe tafels op terras zijn erg wennen en te klein om met meerdere personen aan te eten: jammer!
Ik kom graag weer terug - waarschijnlijk vanavond al!! :-)
Voor ieder wat wils...je kan een snelle hap eten of uitgebreid dineren. Prijs / kwaliteit prima. Biefstuk niet fantastisch, wel gewoon goed. Altijd drukte en gezelligheid. Bediening is onpersoonlijk, inrichting is mooi! Goed eten en een leuk concept!
Van de week op het terras gezeten, een serveerster kwam pas na 20 min. drankje opnemen zonder iets te zeggen (alleen een knikje van 'zeg het maar'). Toen het begon te regenen, kregen we een tafel binnen aangeboden door iemand anders van de bediening. Mijn man en ik hadden beiden de ossehaas genomen, erg lekker, maar zoals eerder beschreven, hoeft die grote plas jus niet op ons bord. Jammer dat je apart voor frites en sla moet betalen, die je vervolgens niet kunt opscheppen vanwege die vette jus op je bord. Desalniettemin zat de tent vol (maandag) met veel Gooisch publiek.