timmie__ 19 mei 2012 | |
Nu 2x hier gegeten en het is elke keer weer genieten. Heerlijk eten en attente bediening, waarbij de eigenaren ook de nodige aandacht aan tafel besteden... Een aanrader!!! |
annelies5 12 april 2012 | |
Fantastisch eten en het wordt schitterend geserveerd. Leuke locatie en perfecte service! Een ware aanrader! We komen zeker terug! |
judith7 26 maart 2012 | |
Afgelopen zaterdag kwamen wij zomaar binnen vallen omdat alle terrasjes in het stadshart vol waren. Wij wilden alleen even wat drinken en dan ergens anders eten, wij kenden Bo&Ro niet.
gijsdewitte 11 maart 2012 | |
Vorige week wederom prima gegeten, 'wereldreis door de kaart' (een 3 gangen verassingsmenu) is een aanrader. Vriendelijke bediening. |
Proever39799 3 maart 2012 | |
Een ware smaaksensatie beleef je bij Bo&Ro. Ieder gerecht (we hebben vier gerechten met z'n tweetjes gedeeld) was intens van smaak en subliem op de tong. De tijgergamba's waren geweldig mede door het overheerlijke sesamsausje, een uitmuntend vegatarisch gerecht: gnocchi met bospaddenstoelen genomen, rundvlees bavette zo mals dat je het bijna direct wegslikt met een buitengewoon lekker truffelsausje en een overheerlijke perzische kip in granaatappelsausje met saffraanrijst die alleen kunt beschrijven als een kunstwerk! En dan als extra cadeaus: een prachtige locatie, mooi interieur en een geweldige en knappe bediening. Sinds jaren eindelijk weer eens gegeten in een gelegenheid die de moeite waard is, op alle terreinen. Ja, we komen weer. En weer, en weer.
Noor_Smits 10 februari 2012 | |
We hebben hier heerlijk gegeten, originele gerechten, perfect bereid en heerlijk van smaak. Vriendelijke bediening die meerdere malen heeft gevraagd of het naar wens was. Leuke locatie aan het water/ijs en de inrichting is ook gezellig. Ook de opzet van 4 gerechten kiezen en in twee gangen delen is goed, zo kan je wat verschillende gerechten proberen. Toetje paste er helaas niet meer bij. Maar top gegeten, kom zeker terug. |
maniet 30 januari 2012 | |
afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Op advies van het personeel de rondgang genomen. Heerlijk afwisselend, je proeft dingen buiten je "comfort zone". De huiswijn was lekker en het toetje sensationeel. Zeker voor herhaling vatbaar. |
toedeledoki 23 januari 2012 | |
Vrijdagavond 19/1 hier gegeten met 6 personen. Op advies van de chef hebben we een rondgang door de kaart genomen. Zelfs de enkele twijfelaar aan tafel was na afloop van het diner helemaal vol lof over hetgeen werd gepresenteerd. 3 afwisselende gangen, bestaande uit 2 x 3 verschillende gerechten gevolgd door een heerlijk dessert. Daarnaast een uitstekende, vriendelijke bediening.
Woudstra 7 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten en leuke, attente bediening. Concept is erg leuk om van verschillende borden tegelijk te eten. Chefkok kwam aan tafel nog een bepaald type vlees aanbevelen, dat tafelgenoot vooraf aangaf niet te lusten vanwege specifieke overheersende smaak: bleek achteraf heerlijk! Complimenten voor de kok en zijn overtuigingskracht! |
sytskealblas 29 september 2011 | |
Prachtige en gezellige inrichting. Ontzettend lekkere schotels, Perfecte en giga vriendelijke bediening |
Geef zelf je mening over Bo & Ro