Loes 12 september 2010 | |
Ben met rot geschrokken op 25 augustus toen ik met mijn dochter wilde lunchen: wat een smerige boel daarboven in La Place, tal van stoelen en tafels onder de vogelpoep! In het binnengedeelte welteverstaan, dus niet buiten! Heb dit inmiddels wel gemeld aan hoofkantoor als klacht, de manager van dit La Place restaurant zou op de hoogte worden gesteld. Dus beste lezers, kijk goed voor u gaat zitten: een gewaarschuwd mens telt voor 2! |
Jawsss 18 oktober 2009 | |
Altijd goed te doen. Veel keus voor ieder wat wils. De verse vruchtensappen zijn altijd heerlijk. Ook de koffie en de verschillende broodjes zijn smakelijk. |
happycat 14 september 2009 | |
Hier heb je veel keuze in lekker eten en drinken. Verse sappen, lekkere koffie, taart, en de zelf samen te stellen salades zijn mijn favoriet, alhoewel wel erg duur.Verder veel heerlijke broodjes en wisselende warme maaltijden die ter plekke voor je worden klaar gemaakt. Er is veel zitruimte en je hebt bovenin een leuk uitzicht op het Beursplein. |
smitje 27 mei 2009 | |
Lekkere broodjes, maar ik heb horrorverhalen gehoord over hoe het personeel omgaat met het voedsel. |
Edwin V 16 februari 2009 | |
Heerlijk geluncht. Wel massaal maar het eten, de keuze, de salades, de appeltaart en een goede prijs maken dit een uitstekend adres voor een lekkere snelle hap. |
Proever75948 27 mei 2008 | |
Ja, leuk als je gewoon wil praten en rustig wilt zitten. Eten is matig maar door het brede assortiment valt er vaak wel iets uit te halen wat goed te versmaden is. personeel is over de grote lijn niet erg vriendelijk |
acprins 20 december 2006 | |
Veel keuze uit eten en drinken, alleen neem ik altijd óf ene broodje tonijn of friet omdat ik de rest niet lust. Bij selfservice stel ik geen hoge eisen omdat het geen nut heeft.. Je hoeft je niet gedwongen te voelen om snel te eten en weg te wezen want je kan lekker lang zitten en praten zonder je te storen aan mensen die je zo snel mogelijk weg willen. Eten is prima, welke ik neem althans.. |
lovefoody 7 september 2006 | |
La place heeft een uitgebreide keuze aan gerechten: salades, soepen, warme gerechten, broodjes, gebak, vruchtensappen etc. Het zelfbedieningsconcept is goed. Je kunt even rondlopen en je keuze maken. Het eten is altijd lekker en de prijzen zijn redelijk. |
Proever23924 4 augustus 2006 | |
Ik ga het nu hebben over het kleine \'La Placeje\' beneden in de V&D. Wat een trieste boel is het daar, zeg. Het personeel is chagrijnig en laat vuile spullen, die mensen op de toonbank terugzetten (bij gebrek aan een afruimband) gewoon uren staan. Bij de cappucino worden tot twee keer toe geen lepeltjes gevoegd, \'omdat die overal en nergens zijn. U kunt wel een vorkje pakken\'. Ik was niet de enige die de service er slecht vond; ik hoorde twee andere bezoekers \'schandalig\' mompelen. |
Proever49008 22 juli 2006 | |
Na een late avond ga ik meestal de volgende dag lekker ontbijten buiten de deur. Tegenwoordig doe ik dit bij La Place, een uitstekende maagvuller. Hier kun je lekker eten en er is een prima keuze. Het is alleen jammer dat de broodjes wat duur zijn. Het avondeten is integendeel tot de broodjes helemaal niet duur en ook lekker.
Geef zelf je mening over V&D La Place