Ben met rot geschrokken op 25 augustus toen ik met mijn dochter wilde lunchen: wat een smerige boel daarboven in La Place, tal van stoelen en tafels onder de vogelpoep! In het binnengedeelte welteverstaan, dus niet buiten! Heb dit inmiddels wel gemeld aan hoofkantoor als klacht, de manager van dit La Place restaurant zou op de hoogte worden gesteld. Dus beste lezers, kijk goed voor u gaat zitten: een gewaarschuwd mens telt voor 2!
Altijd goed te doen. Veel keus voor ieder wat wils. De verse vruchtensappen zijn altijd heerlijk. Ook de koffie en de verschillende broodjes zijn smakelijk.
Hier heb je veel keuze in lekker eten en drinken. Verse sappen, lekkere koffie, taart, en de zelf samen te stellen salades zijn mijn favoriet, alhoewel wel erg duur.Verder veel heerlijke broodjes en wisselende warme maaltijden die ter plekke voor je worden klaar gemaakt. Er is veel zitruimte en je hebt bovenin een leuk uitzicht op het Beursplein.
Heerlijk geluncht. Wel massaal maar het eten, de keuze, de salades, de appeltaart en een goede prijs maken dit een uitstekend adres voor een lekkere snelle hap.