| Keuken | Chinees, Japans & Aziatisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
shirr 20 december 2011 | |
Het eten is heerlijk en er is genoeg keus ook voor de gene die bijna niks lusten is er gewoon patat en biterballen ect.maar ook lekkere sushi,s en nog veel meer.
Recensentje 15 juni 2011 | |
Met recht een vreetschuur. Inrichting is modern en OK. Ruimere keus uit tippan yaki en wokingredienten dan de gemiddelde wok (kikkerbillen, octopusjes, vele soorten vis enzo). De voorgerechten en het warme buffet kun je beter links laten. Dat is vrij smakeloos. Rijst en bami zijn soms erg zout, net als het wokken/grillen zelf. Maar alle drank is gratis, dus dat maakt niet uit. Kortom, giet jezelf voor, schep een stuk of 4x je bordje vol met allerhande verse ingredienten en je hebt een prima avondje voor maar 22.50!
Robertino015 14 maart 2011 | |
Helemaal top! ben voor mijn 21e verjaardag met 11 vrienden en vriendinnen geweest en hebben het goed naar ons zin gehad! de ouderen naast ons hadden ook een verjaardag en hebben voor elkaar gezongen! er waren mensen die boos keken maar die kunnen het wel verachten als iets all in is 3 uur lang! ik zeg.. Lekker en makkelijk! maar niet met hoge verwachtingen binnen stappen |
debsta 30 september 2010 | |
Een hal voor veel drank, eten en buiten roken.... Voor ff snel een hap hoef je niet te gaan...reserveren MOET. Na een half uur is op is op..er wordt niet meer bijgevuld.. Veel jongelui drinken zich in onder genot van een bord eten. Het is all in... |
Ginnie 19 augustus 2010 | |
Het restaurant is inderdaad nieuw, maar het chinees buffet is echt heel slecht. Het eten ligt er al erg lang en alles in hard en uitgedroogd.
Geef zelf je mening over Wok Masters