't Hooghe Water bestaat al 11 jaar en ligt aan de rivier de IJssel, zo'n 5 minuten verwijderd van het centrum van Capelle. De ligging en het grote terras aan het water -waaronder ook een lounge terras- zijn echte trekkers! Daarnaast is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Het interieur is warm en tijdloos. De keuken is Frans met internationale tinten en seizoensgerechten.
Vorige week vrijdag een TOP- feest gehad bij 't Hooghe Water! Bediening, eten, muziek, alles was perfect! Een aanrader als je een feestje te vieren hebt!
Van begin tot het eind een feestje; mooi gelegen aan de IJssel met terras om lekker een biertje te drinken en dan naar binnen voor de maaltijd. Het speciale Iens-menu was prima. Ook een tussengerecht (supplementair)liet zich smaken; goede huiswijn compeleteerde het geheel en de bediening was vriendelijk en ter zake kundig. Fam.Jager
Lekker gegeten. Prima keuzemenu . Een van ons vond het aangekondigde toetje niet lekker en kreeg zonder problemen iets anders. Ook de aanbevolen rose was lekker.
Maandag
van 11:30 tot 22:00
Zondag
van 11:30 tot 22:00
Opmerkingen
Tijdens feestdagen ook op maandag open. Voor besloten groepsreserveringen zijn wij op alle dagen geopend.