7.3
7.3

1 2 3 ouder »

Willemien80 Willemien80 12 mei 2012

Lekker en origineel eten, een superleuke inrichting (als je houdt van creatief en basic) en leuke bediening. Voelt als een huiskamer.

Dutchman Dutchman 26 februari 2012

Picknick is een leuke zaak. Het personeel is vriendelijk maar wel een beetje nochalant. Dat is waarschijnlijk ook wat ze willen uitstralen. Het eten is ok. Soms duurt het wat langer maar dat vinden de meeste mensen niet zo erg. Zo komt het tenminste over.

nvb nvb 29 december 2011

Super! Lekker! Leuke entourage! De bediening vergeet soms wat, maar is erg vriendelijk!

Hightec Hightec 8 augustus 2011

Je kunt hier ontzettend lekker lunchen. Tip: neem de picknick platter zodat je lekker van alles wat kan proberen. Personeel is ontzetend vriendelijk.

SuzanneP SuzanneP 1 mei 2011

Ik ben hier meermalen wezen lunchen, het eten is echt om je vingers bij af te likken - en veel!
De sapjes zijn aan de prijs. Twee nadelen wil ik noemen: de bediening huist helemaal voorin de zaak en neemt je niet altijd waar, als je bijvb een drankje erBIJ wil bestellen, tussendoor. Ook moet je net wat te lang op je lunch wachten soms. Tot wel een half uur, niet echt handig als je gewoon tussen het werk door even gaat lunchen met een collega.
Dat kan echt beter! En volgens mij was het ook beter in de tijd dat deze lunchroom nog Proef heette.
De zaak is mooi vormgegeven, ook het eten wordt mooi gepresenteerd. Als hier efficienter gewerkt zou worden, zou ik vaker voor Picknick kiezen ipv alle collega lunchrooms op de Meent waar ik nu vaak voor ga.

Beetzanova Beetzanova 5 april 2011

Croque Monsieur gehaald daar om mee te nemen, was erg lekker. Lekker brood en de ham die er tussen zat was van prima kwaliteit. De bediening komt wat amateuristisch over maar is wel vriendelijk. Minpuntje is de zelfgemaakte ketchup welke mij belooft is maar nooit teruggevonden is in mijn zakje.

pikiworm pikiworm 23 maart 2011

De bediening is ontzettend traag! 25 minuten moeten wachten op een koffie en een jus. En het eten is lekker, maar te duur. Niet echt een aanrader!

Irma Harmsen Irma Harmsen 23 februari 2011

Op dinsdagmiddag 15-2-2011 hier gelunched in een bijzonder, gezellige, ongedwongen sfeer. Het was feest want Picknick verwelkomde de 3000e facebookbezoeker: iedere klant dus gratis koffie om dit te vieren! Ik had broodje kaas en mijn zus de soep van de dag. Dat was prima eten. Bediening zeer voorkomend en vriendelijk. Een leuke lunchplek! Helaas geen pinbetaling mogelijk.

lofre lofre 20 februari 2011

Een leuk tentje met verse scones in de etalage en uitnodigende taarten bij de toonbank. Het interieur is even wat anders, het geeft het idee in een studentenhuis te zitten. Leuke kleine tafeltjes. Het eten wat wij voorbij zagen komen zag er lekker uit. Helaas was de bediening onze bestelling vergeten dus na een uur wachten hebben we deze maar geannuleerd en zijn we na een kop thee (goedkoop!) en een lauwwarme koffie weer weggegaan. Het geheel doet niet erg schoon aan, in de open keuken was het een rommeltje en de bediening leek niet gestructureerd te werk te gaan. Ik vraag me af of er een manager of chef is die de boel overziet want het leek een beetje chaos. Wat ook jammer is, is de slechte akoestiek achterin waardoor je elkaar niet goed kan verstaan en toen ging de muziek ook nog even een tandje harder.. Ik denk een prima tentje als er 3 gasten zijn, maar bij meer is een zondagmiddag beter elders besteed!

scootertoeter scootertoeter 20 februari 2011

Prima te eten, goede sfeer en de bediening is er misschien niet de snelste maar daarvoor kom je ook niet in Picknick; hier kom je om even tot genieten van de rust, goed bakje koffie en heerlijke broodjes. Dan maakt 2 minuten wachten ook niet uit.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Picknick