Ik ben hier meermalen wezen lunchen, het eten is echt om je vingers bij af te likken - en veel!
De sapjes zijn aan de prijs. Twee nadelen wil ik noemen: de bediening huist helemaal voorin de zaak en neemt je niet altijd waar, als je bijvb een drankje erBIJ wil bestellen, tussendoor. Ook moet je net wat te lang op je lunch wachten soms. Tot wel een half uur, niet echt handig als je gewoon tussen het werk door even gaat lunchen met een collega.
Dat kan echt beter! En volgens mij was het ook beter in de tijd dat deze lunchroom nog Proef heette.
De zaak is mooi vormgegeven, ook het eten wordt mooi gepresenteerd. Als hier efficienter gewerkt zou worden, zou ik vaker voor Picknick kiezen ipv alle collega lunchrooms op de Meent waar ik nu vaak voor ga.
Croque Monsieur gehaald daar om mee te nemen, was erg lekker. Lekker brood en de ham die er tussen zat was van prima kwaliteit. De bediening komt wat amateuristisch over maar is wel vriendelijk. Minpuntje is de zelfgemaakte ketchup welke mij belooft is maar nooit teruggevonden is in mijn zakje.