advodijk 4 mei 2012 | |
Smakelijk gegeten, Het aspergemenu had een heerlijk soepje vooraf, de asperges van het hoofdgerecht waren prima maar vond er wat weinig (boter-Hollandaise)saus bij zitten. Het menu Bistro was prima. Voorgerecht was bijzonder rillete van makreel heerlijk. Vriendelijke en attente bediening. Werd goede uitleg gegeven over wijn en spijs. Gezellige en mooie zaak met een bijzondere sfeer. Is knus en straalt gemoedelijkheid uit.Op de vraag of wij een karaf water konden krijgen kregen we als antwoord dat ze dat niet hadden. Wat niet hebben een karaf leidingwater. Jammer, maar dat was dan ook het enige negatieve. Voor de rest een prima avond gehad komen, als we nog eens in de buurt van Harderwijk zijn, zeker terug. |
TonDeLange 30 april 2012 | |
Voor een klein (maar leuk) stadje heeft Harderwijk een wel heel grote keuze aan restaurants. Om de één of andere reden komen we toch altijd weer bij Bouillabaisse terug. De combinatie van locatie, service, keuken en verrassende wijnen maken dit voor ons hét restaurant van Harderwijk. Ieder jaar weer een stukje beter. Genieten! |
nadine31100 23 februari 2012 | |
Al een aantal keer bij Bouillabaisse gegeten en het is elke keer top! Het eten is er heerlijk, de service is geweldig en het restaurant ziet er geweldig uit.
Bertp 12 oktober 2011 | |
Prima gok, want heerlijk gegeten, attente bediening, gezellige ambiance, een zichtbare, onderhoudende eigenaar en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een zaak waar je je al thuisvoelt, niets voor niets volledig bezet. Wij komen hier zeker een keer terug! |
Proever139942 18 januari 2011 | |
Voor het eerst bij bistro bouillabaisse gegeten en het hele concept was goed. Van bediending, vriendelijkheid, eten, service, ambiance tot aan de prachtige toiletten was alles helemaal in orde. Hele relaxte sfeer! We komen er zeker nog een keer. Al is het alleen maar voor het heerlijke eten! |
illi 10 januari 2011 | |
Wij komen hier vaker, leuke ongedwongen sfeer, in een leuk pandje.
stess 28 november 2010 | |
Het was wel ok. De bediening was aardig, maar kwam af en toe erg klunzig over, we konden er wel om lachen. We hadden een verassingsmenu besteld en er werd volgens ons op het hoofdgerecht bezuinigd. Het was erg karig, twee kleine stukjes vlees, een klein beetje rode kool en een vierkantje aardappeltaart. Het smaakte aardig. Toen we een opmerking over de hoeveelheid maakten, kregen we er friet en salade zonder dressing bij. Zonder extra kosten. Als je gewoon een hoofdgerecht van de kaart besteld, krijg je er wel voldoende bijgerechten bij. Hoewel het restaurant er sfeervol uitziet, zullen wij hier niet snel terugkeren. |
Proever32850 6 november 2010 | |
Heerlijk echt Frans. Lekker wild gegeten. Goede wijn. Bediening moet het nog wel leren, maar erg vriendelijk. Fantastisch dessert van trio van peren.Op een prachtige locatie, romantisch. |
Ladyjo 24 oktober 2010 | |
Laatst met een groep van 6 gegeten. Restaurant ziet er gezellig uit. Bedienig is vriendelijk maar slecht georganiseerd. Hierdoor ontstonden veel fouten. Bij het 4 gangen verrassingsmenu werd een gang vergeten. Biefstuk smaakte vreemd maar niet echt naar biefstuk, en bij de koffie en thee was het na 3 keer lopen nog niet in orde. Uiteindelijk is één van ons zijn thee maar zelf gaan halen. Totale indruk over de kwaliteit van het eten was matig. |
Proever24014 15 februari 2010 | |
We hadden gehoopt dat de nieuwe eigenaar het beter zou doen dan de oude. Het had een mooie avond moeten zijn, we hadden wat te vieren. Helaas. Het wat opgedrongen zij het vriendelijk gepresenteerde broodmandje (€4,50) kenden we nog van vroeger. Kom je zelden nog tegen op dit prijsniveau. Pas nadat we klaagden over het bronwater met een vervelend bijsmaakje (€4,50), kregen we 'bij hoge uitzondering' een karaf kraanwater. Het mag inderdaad niet van de eigenaresse...(zou ze lijfstraffen geven?). Hoewel er slechts drie tafeltjes bezet waren, lukte het niet de zaak te organiseren. We bestelden 2 drie en 2 vier gangen menu’s en één à la carte, wat teveel van het goede bleek. Het vier gangen menu werd spontaan een drie gangen menu (tussengerecht vergeten), het beloofde hoofdgerecht vis, was vlees geworden. Het eten maakte wel wat goed, op het prima dessert na, waren er redelijk veel minpuntjes. Het meest erg was de in wijnazijn gedrenkte portobello die de tournedos vergezelde. De tagliatella was smakeloos (kok, proef eerst zelf!). We hebben thuis maar koffie gedronken. Als klap op de vuurpijl bleek de rekening 40 euro te hoog uit te vallen ('foutje'). Geen aanrader dus. |
Geef zelf je mening over Bistro Bouillabaisse