Prima gok, want heerlijk gegeten, attente bediening, gezellige ambiance, een zichtbare, onderhoudende eigenaar en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een zaak waar je je al thuisvoelt, niets voor niets volledig bezet. Wij komen hier zeker een keer terug!
Voor het eerst bij bistro bouillabaisse gegeten en het hele concept was goed. Van bediending, vriendelijkheid, eten, service, ambiance tot aan de prachtige toiletten was alles helemaal in orde. Hele relaxte sfeer! We komen er zeker nog een keer. Al is het alleen maar voor het heerlijke eten!
Wij komen hier vaker, leuke ongedwongen sfeer, in een leuk pandje.
Eten is goed en eerlijk,het team werkt geruisloos hard, en is attent. Recept gekregen van de rode wijnsaus.
Tot de volgende keer!!
Het was wel ok. De bediening was aardig, maar kwam af en toe erg klunzig over, we konden er wel om lachen. We hadden een verassingsmenu besteld en er werd volgens ons op het hoofdgerecht bezuinigd. Het was erg karig, twee kleine stukjes vlees, een klein beetje rode kool en een vierkantje aardappeltaart. Het smaakte aardig. Toen we een opmerking over de hoeveelheid maakten, kregen we er friet en salade zonder dressing bij. Zonder extra kosten. Als je gewoon een hoofdgerecht van de kaart besteld, krijg je er wel voldoende bijgerechten bij. Hoewel het restaurant er sfeervol uitziet, zullen wij hier niet snel terugkeren.
Heerlijk echt Frans. Lekker wild gegeten. Goede wijn. Bediening moet het nog wel leren, maar erg vriendelijk. Fantastisch dessert van trio van peren.Op een prachtige locatie, romantisch.