De keuken van Brasserie Sparkling volgt een concept dat velen tevreden stelt. Geen menukaart, wel verrassingsmenu's waarbij je alleen het aantal gangen hoeft te bepalen. Onaangename verrassingen levert dit nooit op, want je kunt van tevoren aangeven wat je niet lust. De gerechten zijn bereid met dagverse producten die ze originele en verrassende wijze combineren. Fijn ook dat de prijzen zo schappelijk zijn!
Heerlijk gegeten op het knusse terras. Wij kwamen in het kader van de heerlijktiendaagse en zijn aangenaam verrast. Wij hebben genoten van een heerlijk driegangen menu met bijpassend wijnarrangement. Alle gerechten zagen er prachtig uit en smaakten evenzo goed! Aanrader..
Onervaren bediening, wijnen matig en niet passend bij de verrassingsgerechten, waarbij de aardappelpuree cq aardappelschuimpjs overheersten. Slechte combinaties van smaken: beurre blanc, heilbot op zeekraal met radijs??? Toetje was ok.
Super lekkere 3 gangen menu gegeten! hier met mijn oma gegeten en we smeulde helemaal weg. Goede bediening wanneer je glas leeg was werd er later gevraagd ''kan ik nog wat voor u inschenken'' het dessert was ook verrassend het was toen met een sneeuwbal van witte chocolade en kokos, krotkantje van fix blue, erg apart gedaan! wij komen zeker weer terug.
Genoten van een heerlijk avondje uit, we zijn echt in de watten gelegd, spannende gerechten en verrassende en vooral smakelijke wijnen! We komen dus zeker terug...
2,5 uur voor 3 matige gangen over gedaan, geen sfeer, onervaren en onhandige bediening. Drama. Veel te duur voor €33 voor 3 vaste en zogenaamde verassingsgangen waar niks verrassends aan is. Mijn wijnglas was vies, eerste gerecht kwam na dat we al 1 uur zaten, amuses smaakten nergens naar, ijs van dessert viel van boord af toen hij geserveerd is en daarna gewoon op grond blijven liggen, wijn stond in kraanwater zonder ijs te "koelen" enz enz.