MennoVerhoef 22 mei 2012 | |
hier waan je je even in Italië. Mooie echte Italiaanse gerechten, door echte Italianen geserveerd en gekookt. een klein plekje waarvan je moet weten waar het zit maar echt erg leuk. |
wilso 7 mei 2012 | |
Tasty food and knowledgable staff who can explain the menu in detail. The atmosphere is warm and cosy, but tables are placed very close to one another. |
edkof 21 april 2012 | |
Het bijna perfecte Italiaanse etentje. Heerlijk eten, superleuke sfeer, geweldige bediening! Waarom dan bijna perfect en niet perfect? Voorgerechten waren goed, maar niet super (Prosicuto ok, de groentenhapjes goed maar niet super). De rest van het eten was om je bord en bestek bij op te eten: pasta met worst, klinkt nergens naar maar tsjonge wat geweldig en de ravioli's zijn hier echt geweldig. Dat toetje van witte chocolademousse met limoncello: niet over nadenken maar gewoon bestellen! En dan genieten. Absolute aanrader dit heerlijke tentje! |
Marcelhoorn 15 april 2012 | |
Nog 1 tafeltje vrij voor 20.0o uur op de zaterdag, antipasta rustica: crudo,bresola prima; van het bord ravioli aspergi en funghi : idem,wel 16 euro iets aan de prijs voor dit gerecht, ossehaas mooi rose,iets flauw,maar wat zout en peper,water : chaudfontain? Zou iets anders verwachten! Bediening prima,eindelijk weer even italiaans proberen; ga hier nogeens met gezin eten |
Bastian 2 april 2012 | |
Wat een toptent. Niet heel erg bekend en we hopen eigenlijk ook dat dat zo blijft. Deze tent is helemaal af. De bediening is Italiaans en het eten authentiek, smaakvol en origineel. Komen hier gemiddeld 1 keer per maand en gaat nooit vervelen. Overigens nemen we altijd de buffelmozarella... die is echt om te watertanden. |
Antonia 16 maart 2012 | |
Heerlijk met z'n tweeën gegeten in dit huiskamer-achtige restaurant. Niet goedkoop maar de zeer vriendelijke bediening en de pure smaken van het geweldige eten maken dit zeker goed. |
cheesecakefactory 3 maart 2012 | |
Een perfect bewaard geheim! Genieten is het hier! Zeer vriendelijke bediening en werkelijk waar uitzonderlijk goed eten! Wel reserveren want het zit snel vol. |
CIN CIN 28 februari 2012 | |
Cucina casalinga, de perfectie van de eenvoudige Italiaanse keuken. Lekker eten 'van het bord' Zorg dat je flinke trek hebt als je hier reserveert want eigenlijk alles is onweerstaanbaar en het is zeker geen 'licht' eten.
swartijs 21 februari 2012 | |
Eigenlijk zonde om te vertellen hoe goed dit restaurant is nu drie keer gegeten. Voor mij het beste restaurant van Amsterdam. Ik kom er helemaal voor van Terschelling. Niet door vertellen! |
Proefaet 8 februari 2012 | |
Wat een goed restaurant! Verstopt in een zijstraatje, maar als je er eenmaal bent....ooo wat een heerlijk Italiaans eten! |
Geef zelf je mening over Bella Storia