Typisch zo'n restaurant waar ze ‘overal aan denken’ en ‘de rekening uiteindelijk meevalt’. Zo kunnen ‘vegetariërs hier prima steengrillen’ en ‘wordt er ook rekening gehouden met halal-eters’. Over het algemeen is ‘het vlees erg mals’ en lijkt er nooit een einde te komen aan de hoeveelheid. Bovendien kun je een etentje bij dit restaurant prima combineren met een feestje met familie of vrienden. Zo kun je eerst gaan bowlen en aansluitend aanschuiven bij de steengrill!
Gisteren met 4 personen wezen eten. Wij zijn absoluut niet te spreken over de gang van zaken in dit grillcafe! Hier een paar punten:
- zeer weinig vlees
- kwartier wachten op drinken
- zelf sausjes gaan halen omdat het niet wordt bijgevuld
- geen toiletpapier aanwezig
- personeel heeft glazen drinken laten vallen
- baas maakt heeft openlijk discussies met klanten over extra vlees
- wanneer je om nieuw vlees vraagt omdat je veels te weinig krijgt wordt er aangegeven dat dit 9,50 kost. Verder wordt er niets gezegd. Wanneer je dan de rekening krijgt mag je per persoon 9,50 extra ophoesten! Omdat je te weinig vlees krijgt mochten wij dus voor 38 euro een 'schaaltje' extra bestellen.
- Op het schaaltje wat je krijgt liggen: 5 soorten vlees waarvan 4 stuks per soort. Van 1 soort, de hamburgertjes kreeg je er 8
- achteraf bij het betalen ruzie gehad met de baas. Erg onprofessioneel afgehandeld. Je kon niet normaal praten tegen die man, en er werd personeel bij gehaald. Uiteindelijk hebben we het niet hoeven te betalen maar wij komen hier nooit meer!
Nav een citydeal na een uurtje bowlen aan de steengrill gegaan, 2 volwassenen, 2 kinderen. Het eten was prima en meer dan voldoende, de bediening vriendelijk en alert. Wij hadden een hoge tafel met dito krukken toegewezen gekregen: niet ideaal om lekker te eten. En die tafels zijn veel te klein: voor het drinken (limonade á 2,45 euro, bier 3 euro!!!) was op tafel eigenlijk geen plek. Wel een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Maar dan graag wat grotere tafels!
Hier wezen eten met een personeelsfeest. wat een feest! veel en voldoende vlees en aan onze halal en vegetarische gasten was ook gedacht. alles stond netjes op tafel toen we van het bowlen afkwamen en we konden gelijk beginnen. Dit is zeker voor personeelsfeesten een aanrader! hier komen we zeker terug.