Crème crue Restaurant & Kookstudio doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €24.00 | |
| Huiswijn per glas | €4.00 | |
| Openingstijden |
| |
Chef-kok Patrick Kelder is zelfs in zijn slaap bezig nieuwe gerechten te bedenken. Het komt geregeld voor dat wanneer hij wakker wordt het blocnote naast zijn bed volgeschreven staat met ingrediënten. De naam van het restaurant verraadt de aard van zijn brouwsels. In Crème Crue (rauwe ongepasteuriseerde room) worden alleen verse en pure producten gebruikt. Dat zorgt voor eerlijke en spannende gerechten. Om maar iets te noemen: tonijn met mango en kokoscrème, ganzenlever met bietjes en hazelnootschuim en een macarone van inktvisinkt en kerriecrème.
dhans 2 april 2012 | |
Max 29 maart 2012 | |
Vorige week hier prima gegeten. Verrassende amuses, goede bereide en mooi opgemaakte schotels met telkens net iets bijzonders (vaak een onverwacht zuuraccent, trouwens) en daarbij -we namen een wijnarrangement- steeds ook een wijnkeus die echt wat toevoegde. Prettige bediening, mooie ambiance. Kortom, een avond waar we nog vrolijker van werden dan we eraan begonnen. |
corella 25 maart 2012 | |
Mooie en verfijnde kaart die ook heel sterk is voor de flexi- en vegetariers. Reden om hier regelmatig te eten als we weer zin hebben in een (vegetarisch) feestje. Vega is hier nl. Geen mooie verzameling garnituur maar een geraffineerde combinatie met vaak bijzondere groenten. De bewuste flexitarier krijgt een persoonlijke toelichting van de chefkok die zijn spullen zeer bewust kiest. Attente en professionele maar persoonlijke aandacht. Mag best wat vaker 'vol' moeten melden met deze strakke en mooie zaak! |
hijenzij2012 9 maart 2012 | |
Afgelopen zaterdag hier eindelijk een keer gegeten; we hebben gekozen voor het
elmama 6 maart 2012 | |
Wat een heerlijke zaterdagavond bij Créme crue. Voor de tweede keer hier gegeten en opnieuw was het helemaal top, van a tot z genoten. We kozen het 7-gangenmenu met bijpassende wijnen. Iedere hap was een feest. Bediening top en de sfeer rustig en prettig. Een aanrader! |
Geef zelf je mening over Crème crue Restaurant & Kookstudio
| Maandag | Gesloten | |