8.2
7.8

1 2 3 4 ... 9 ouder »

frankberendes frankberendes 13 mei 2012

Het was weer heerlijk. Geweldige kwaliteit, verrassend opgediend met wereldsmaken. Goede deskundige bediening. Kortom een feestje om bij jullie te eten. Marion en Frank komen snel weer.

Cora123 Cora123 7 mei 2012

Afgelopen week met zijn tweetjes, mijn zoon en ik, gegeten bij Zino in het kader van de kinderweek. Wat een verrassing. Voor het eerst heb ik mijn zoon met plezier garnalen (voorgerecht) zien eten! De kip was vol van smaak en bijzonder lekker klaargemaakt. De rode (huis)wijn paste daar erg goed bij. Het dessert kreeg als reactie: "Wauw super lauw". Heerlijk ijs overgoten met cola hadden wij nog nooit gezien maar is een absolute aanrader! Zelfs de amuse was een succes bij mijn zoon.

Ring Ring 11 april 2012

Inmiddels voor de tweede keer Zino bezocht en wederom uitstekend gegeten. Keuzemenu biedt voldoende keuze en gerechten zijn heerlijk, dit wordt aangevuld met een zeer vlotte en voorkomende bediening. De huiswijn is uitstekend.

CounselorOfChoice CounselorOfChoice 26 maart 2012

Klein maar gezellig restaurant waar heerlijk biologisch eten geserveerd wordt. Je kunt kiezen uit meerdere combinaties vlees, vis of vegetarisch. Professionele service. Aanrader.

Tabbueno Tabbueno 18 maart 2012

Een aantal weken geleden hier gegeten, samen met mijn vriendin, op Valentijnsdag.
Uiteraard gekozen voor de ons aangeboden uitbreiding van het het menu met oesters ; )
Na een vriendelijke ontvangst van de 2 gastheren, hebben we zitten smullen. Het is een vrij klein etablissement en het is allemaal wat krap, dat is voor mij als grote vent een nadeel. Ondanks dat gaan we hier zeker nog een keer eten. Wat bij mij is blijven hangen zijn de sublieme bijpassende wijnen die ik bij elke gang kreeg geserveerd; van zeer goede kwaliteit, echt top.

Anneliesz Anneliesz 1 maart 2012

Op uitnodiging van mijn collega een heerlijk 7 gangen menu gegeten. Het was gezellig druk, het eten werd in een goed tempo geserveerd, vriendelijke bediening en tot slot, ik heb genoten van alle gangen!!
Zeker voor herhaling vatbaar.

F_de_Bouter F_de_Bouter 20 februari 2012

Helaas kan ik geen goede beoordeling achterlaten. De zaak en de sfeer zijn goed. Bediening is zeer vriendelijk. Goede wijn. Alleen het eten stelde teleur: er wordt te hard getracht om zoveel mogelijk smaken te combineren en ook aparte combinaties. Dit leidt tot overdaad. Niet alles ging goed samen. Daarnaast was lamsgerecht vooraf echt te rauw. Hetzelfde gold helaas ook voor de zijlende als hoofdgerecht. Wanneer de goede en verse biologische ingredienten beter op elkaar afgestemd worden en het vlees iets meer gebakken wordt, zou het wat kunnen worden.

Jan1955 Jan1955 1 februari 2012

heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, verrassende gerechten met bijzondere ingrediƫnten, voor herhaling vatbaar

cewals cewals 1 februari 2012

Wederom een goed verrassingsmenu, met correcte bediening en goede wijn. Voorgerecht was iets minder deze keer, maar hoofdgerecht en nagerecht (Hollandse kaas) mochten er weer zijn.

StephanieW StephanieW 30 januari 2012

Vorige week weer heerlijk gegeten bij Zino. Op woensdag is er een zeven gangen proefmenu voor 35 euro. Elke gang was heerlijk, met bijzondere smaakcombinaties, heerlijke wijnen, vriendelijke en attente bediening. Het begon met een overheerlijke amuse en tot en met het dessert was het echt topkwaliteit! Een aanrader!

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Zino