8.5
7.6
Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 073 614 51 55

Dit restaurant is helaas gesloten!

71 recensies

1 2 3 4 ... 8 ouder »

5 januari 2013

We zijn hier toevallig terecht gekomen, dat is goed uitgepakt. Heerlijk gegeten hier. Kleine kaart, maar voor een ieder was wils. Mooi om te zien dat deze kaart ook om de zoveel maanden wisselt. Dan weet je dat de keuken kan varieren en van de seizoenen gebruik maakt. Dat is dan ook te zien, ere staat een vakman in de keuken. Presentatie en smaken zeer goed, bediening informeel vriendelijk en goed (Maar zorg wel dat iedereen ook weet wat je schenkt en bij welke gerechten dit kan passen.) We komen zeker terug. Naar onze mening terecht een topper.

Gegeten op: 26 oktober 2012.
Kevin1975
Kevin1975
Expertproever

23 december 2012

Zojuist heerlijk gegeten. Zeer smaakvol en mooie porties: borden zagen er prachtig uit. Hele restaurant zat vol maar van drukte was niets te merken bij de kok of de twee personeelsleden. Ik ben verbaasd over de kwaliteit/prijs verhouding. Echt een aanrader!

Gegeten op: 23 december 2012.
wendy14
wendy14
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

3 december 2012

We hebben hier vrijdag met vieren gegeten. Een restautant op een mooie plek in Den Bosch. De menu kaart was wat klein maar de gerechten waren voor ons alle vier goed qua bereiding en smaak. De bediening was erg jong maar wel vriendelijk en vakkundig. Klein min puntje: Ik mis linnen op de tafels , geeft het restaurant meteen meer sfeer en stijl.

Gegeten op: 30 november 2012.
gerardus
gerardus
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

26 november 2012

Ik frequenteer dit restaurant regelmatig en het blijft een aangename plek. Prettige inrichting met veel bloemen, niet opdringerig, smaakvol.
De kaart is altijd verrassend met creatieve gerechten, ook voor vegetariers. Veel seizoensproducten als knolselderij, kastanjes, enz. Ik had bijvoorbeeld een cremesoep van topinamboer met pittige pecorino. De tournedos is van uitzonderlijke kwaliteit en goed betaalbaar. Heilbot met kokkels en zeekraal: een mooi stuk filet in een saus van kokkels, ook heel vriendelijk geprijsd. Zoiets gewoons als creme brulee heeft hier een seizoenstintje: koekkruiden ipv vanille, vol en kruidig, goed gecombineerd met frisse abrikozensorbet. Bediening is vriendelijk, niet door de wol geverfd. Prijs-kwaliteitverhouding blijft onveranderd goed.

Gegeten op: 24 november 2012.
elzebram
elzebram

24 november 2012

geweldig gegeten! alle smaakschakeringen proef je afzonderlijk op t bord,met zorg opgemaakt met de fijnste ingredienten.
wijn op de kaart is zn geld meer dan waard,prijstechnisch zit t goed inelkaar.
hadden uitzicht op t water met vriendelijke bediening die onze jassen haalde en terugbracht.
aanrader.

14 november 2012

Door de goede recensies naar Tonia van Langen gegaan met hoge verwachtingen. Helaas heeft het personeel geen training gekregen in service. We moesten zelf herhaaldelijk om drinken vragen, na het dessert hebben we maar de rekening gevraagd toen ons ook niet werd gevraagd of we koffie oid wilden.
Het eten was aardig maar niet heel bijzonder in smaak of in originaliteit.
Tonia van Langen ligt niet echt in de loop maar wij lopen er niet meer voor om.

Gegeten op: 10 november 2012.
fanne77
fanne77
Proever

21 augustus 2012

Leuke zaak. Beetje ouderwetse menuconcept
Maar alles met zorg bereid. Lekkere tournedos. Chocolade dessert was om te smullen.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
dolly00
dolly00
Fijnproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

28 mei 2012

Het menu voor € 25,50 biedt uitstekende keuzes uit mooi samengestelde gerechten. Wij hebben er althans van genoten. De bediening zou wat accurater kunnen zijn en meer op de hoogte van de gerechten. Een prima restaurant met een uitstekende prijs/kwaliteit. Komen er beslist terug.

Dit is een geverifieërde recensie
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

27 mei 2012

Na een mooie wandeling langs de Dommel gegeten bij Tonia van Langen.
Ceviche van makreel met tempura van gamba en avocado, courgette gevuld met chevre en noten, kwarteleitjes, groene asperges en sauce romesco en crême brûlee met rabarber en aardbeien. Zalig! Bovendien uitermate vriendelijk personeel. Zeker naar toe gaan.

Monique Linders

Dit is een geverifieërde recensie
moniquelekkereten
moniquelekk...

11 maart 2012

We hebben hier twee keer gegeten en beide keren was het eten goed. Ook tijdens de restaurantweek werden smaakvolle, creatieve gerechten geserveerd met niet-alledaagse ingredienten, zoals topinamboer en spelt. Het restaurant heeft een goede vegetarische kaart, maar ook voor de vis- en vleesliefhebber worden bijzondere vis- en vleesgerechten aangeboden, grietfilet en kokkels met zwarte inktvisrisotto en kalfsoesters met winterpostelein. Op het eten hebben we dan ook niets aan te merken.
De bediening daarentegen liet, hoewel erg vriendelijk, een paar steekjes vallen. Zo moesten we zelf om drinken vragen en kregen we ook geen uitleg bij het eten. Ook werd er geen suggestie gegeven voor bijpassende wijnen en werden we niet gewezen op de mogelijkheid van een extra gang. Bovendien moesten we erg lang wachten op het hoofdgerecht. Toch een beetje jammer, want een goede, klantgerichte service zou de avond helemaal compleet gemaakt hebben.

1 2 3 4 ... 8 ouder »