| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | apr. tot okt. di t/m zo 10.00- 21.00, okt. tot apr. di t/m vr 12.00-21.00, za en zo 10.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
jeijk 3 maart 2012 | |
Een prima plek om een pannenkoek te eten met je kinderen. Zeer snelle bediening, enerzijds positief want men reageerde alert, maar anderzijds was het ook duidelijk dat er weinig aandacht uitgaat naar de gerechten. Het voorgerecht stond al binnen 5 minuten op tafel. De soepjes waren lekker, de toetjes ook, hoofdgerechten (maaltijdsalade en mixed meat) waren niet bijzonder. Maar dat is misschien te verwachten bij een pannenkoekenrestaurant met zo'n grote menukaart. Leuk hoekje waar de kinderen lekker kunnen spelen, jammer dat het naast de in/uitgang zit zodat je er toch bij moet blijven. Helaas wat rumoerig. Kortom, leuke plek om met de kinderen te eten, maar je moet niet teveel van je eten verwachten. |
mmeijer 21 augustus 2011 | |
onze dag totaal verziekt door de asociale behandeling van de serveerster!, tafel vies, smeken om een menukaart, vervolgens 3 kwartier op je eten wachten wat dan ook nog eens niet goed doorgekomen schijnt te zijn en als je de serveerster erop attent maakt zegt ze; ik ga eerst even de bestelling van de mensen naast je opnemen!!! woest! al eens eerder hier vis gegeten wat niet gaar was en de messen zijn zo bot dat je niet eens door je stokbroodje heen komt!, wij hebben onze portie gehad, we komen hier nooit meer! |
marcenkitty 10 juni 2011 | |
Hele goede pannenkoeken, prima spareribs. Helaas heel veel lawaai, serre vaak niet open (beste plek om te zitten), reserveren voor een normaal gezin onmogelijk, want dat kan pas vanaf 7 personen. De speelhoek is veel te klein voor een op kinderen gericht restaurant en je wordt tureluurs van de verjaarsmuziek die op vol gaat voor elk feestje. |
PLUIJM 4 april 2011 | |
Ga hier naar toe voor een pannekoek. Grote diversiteit aan smaken. Overige gerechten hebben ze meer moeite mee en zeker op smaak te brengen en juiste gaarheid. Ideale uitvalsbasis voor grote groepen (max 250?) en ouders met kinderen. Blijf weg op zondag...te druk
Gurtmaster 18 januari 2011 | |
We zochten in de buurt een goed tentje om met de kinderen te eten. Vanwege de aantrekkelijke site hier beland. Heel goed bevallen. Goede bediening. Zeer lekkere pannenkoeken en dito toetjes. De sfeer en de aankleding binnen zijn verrassend warm. Een bijkomend niet-onbelangrijk-pluspunt is dat de prijzen heel schappelijk zijn. Ook bij het afrekenen aan de bar keurig netjes geholpen. De plastic krokodillenbeker van het kinderijsje werd nog even afgewassen zodat we die konden meenemen. Bedankt voor de leuke avond en ga zo door ! |
Geef zelf je mening over Pannenkoeken Paviljoen