KeukenChinees-Indisch

paul20 paul20 21 mei 2012

Goed ogend restaurant in een gezellige straat vlak bij de Rijn in Arnhem. Bediening is vriendelijk. Het eten is vrij goed, maar de indruk wordt gewekt dat niet alle producten vers zijn en dat er conserven zijn gebruikt. De restjes konden we zonder problemen meenemen, dat is prima. Koffie is alleen koffie en de koffiemelk komt uit een kuipje (verse melk was fijn geweest).

sabien1 sabien1 18 mei 2012

Wij hebben hier heerlijk gegeten; twee verschillende gerechten, bami, rijst, atjar en boontjes.
Zowel de Kare Ikan als de Daging Belado Lestari zijn aanraders. (Je moet wel van pittig houden.)
De service was goed, de prijs-kwaliteit correct, het eten ronduit heerlijk.
Wij keren terug!

Haraldmp Haraldmp 18 december 2011

Fantastisch gegeten hier, gerechten zijn vers en prima gekruid.
Sfeer is uitstekend met vriendelijk personeel en uiterst gastvrije eigenaar.
Een aanrader voor iedereen die authentiek Indonesisch wil eten in een vriendelijke sfeer.

anne marijke anne marijke 25 september 2010

Diverse keren heerlijk authentiek gegeten à la carte en lopend buffet. Gastvrouw en bediening erg vriendelijk.

Rob Arnhem Rob Arnhem 23 september 2010

Gegeten op donderdag 23 september 2010, was matig.
Ik denk dat ze de beste bedoelingen van de wereld hebben maar het komt er niet uit, ze pretenderen een authentieke indonesische keuken te hebben. het voorafje met specialiteiten van het huis was aardig maar vooral de saus maakte indruk, erg lekker. Ik had de sateschotel, volgens de kaart Een verschillende sate (2 sate ajam, 2 sate babi, 2 sate udang , 2 saté
bali en 2 sate kambing) met een schotel gebakken bami of gebakken
rijst of witte rijst, atjar en krupuk. De werkelijkheid.......3 soorten sate waarvan 6 stokjes met varkensvlees van niet al te goede kwaliteit ZEKER geen varkenshaas en verstopt onder een dikke laag satesaus met teveel koriander. Een klein bakje mie/bami en wat zuur. de krupuk hebben we niet gezien en de varkenssate oogde niet vers van de grill. Bovendien stond de schotel al op tafel en na vragen kwam na 5 minuten een bord erbij en bestek, slechte onattente bediening! Niet echt een feestmaal.....De rames speciaal van mijn tafelgenoot was ook niet geweldig....de chinees 'OM DE HOEK" doet het echt niet minder. kortom ze maken absoluut de verwachtingen niet waar en wij komen niet terug en bevelen dit restaurant ook niet aan bij onze vrienden. Jammer want het restaurant op zich heeft zeker potentie !!

Geef zelf je mening over Chitra Lestari Restaurant