7.7
7.9

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Hoquetus Hoquetus 12 mei 2012

Ook ik heb hier gegeten tijdens de restaurantweek, op 13 april. De bediening was beleefd maar niet te serviel, en maakte een frisse indruk. Het eten was werkelijk uitstekend en stak positief af bij andere restaurants in de restaurantweek: er werden onaangekondigde, verrassende extra's toegevoegd en op de kwaliteit van de waar was niet bezuinigd. En nu de schuttingen op straat weg zijn heb je het meest fantastische uitzicht op zee bovendien. Maandag gaan we weer!

ilse3 ilse3 23 april 2012

Hier gegeten tijdens de afgelopen restaurantweek. Service was matig: onervaren en jong personeel. Eten was goed, maar niet van een niveau wat verwacht mag worden van een restaurant met een Michelinster.

bloempje13 bloempje13 8 april 2012

Met de verjaardag van mijn zus zijn wij bij Restaurant Seinpost gaan eten. Het was een geweldige ervaring. Het eten was heerlijk van smaak en prachtig opgemaakt. Wij hebben onder meer Zeeuwse mosselen met kerrieblaadjes in een gereduceerde bouillon gegeten en een mousseline van spruitblaadjes met zwezerik en kreeft. Alles samen met een mooi wijnarrangement. Bediening vlot en vriendelijk. Een aanrader voor wie wil genieten van goede producten en mooie evenals interessante combinaties. Aanrader.

Seesum Seesum 4 maart 2012

Leuk ingericht half rond restaurant. Van een 5 gangen menu 6 gangen gemaakt, ging prima. Goed wijn arrangement. Gerechten lekker, wel wat snel achter elkaar opgediend. Helaas op zaterdagavond niet geheel gevuld. Het geheel wel wat aan de prijzige kant. Al met al een prima avond gehad

apenoot apenoot 18 januari 2012

Wij waren daar in Oktober en het viel mij bar tegen.
Erg duur en helemaal niet in verhouding, geen verfijning en slechte bediening.
Ongezellig, somber met een te laag plafond waardoor de akoestiek ronduit slecht is. Er kwam een groep lawaaiereige mensen binnen en wij konden elkaar bijna niet meer verstaan. 200 euro lichter en zwaar teleurgesteld naar huis. Ik mailde ze nog, kreeg geen reaktie vandaar dat ik het nu maar hier plaats.

cobivink cobivink 29 december 2011

Wij hebben hier heerlijk gegeten met 12 personen, voor ons 25 jarig huwelijk! Alles was goed geregeld.... De bediening was vriendelijk en goed. Het 4 gangen diner en amuses waren super!!
Voor ons een mooie avond om nooit te vergeten.
Bedankt voor alles,
mvg Cees en Cobi

leonard van der Hoeven leonard van der Hoeven 20 november 2011

In alle opzichten teleurstellende ervaring deze keer. zowel het menu als de truffelgerechtjes.Eigenlijk vonden we het (met zes man) gewoon slecht. Maar ook de bediening: rennen vliegen draven
In de winter is het uitzicht ook altijd nogal somber , maar daar is weinig aan te doen

Nicodj Nicodj 3 oktober 2011

Prima eten, leuke gerechten maar niet super bijzonder. Goed zonder uit te blinken. Hoge kwaliteit maar verrast niet. Gerechten mooi gecreerd en vriendelijk van smaak. Bediening was vriendelijk en attent.

Vanessak Vanessak 28 augustus 2011

Wij hebben hier gisteren heel lekker gegeten. Het 5-gangenmenu werd vlot en vriendelijk opgediend en was uitstekend van smaak. Je betaalt wat meer en dat proef je! Ook het uitzicht over zee en strand is mooi.

gerrit211260 gerrit211260 21 juli 2011

de nieuwe inrichting kan ons niet bekoren; het lijkt wel een condoleance ruimte bij een crematorium. de akoestiek in de zaak is zo slecht dat je het gesprek van vier tafels verder woordelijk kan volgend, heel irritant. de bediening is ronduit onattent. We hebben veel te lang op het voorgerecht moeten wachten. Het eten was overigens wel van prima kwaliteit maar het kan wel iets warmer. de menukaart is uiterst beknopt en een voorgerecht zonder schaal of schelpdieren staat niet op de kaart daar moet je om vragen. kortom wij missen de gezelligheid van de ''oude'' seinpost.

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Geef zelf je mening over Seinpost