7.5

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 9 ouder »

robvanderaa robvanderaa 22 augustus 2011

Afgelopen Zaterdag alhier gegeten.
Diner begon goed met twee aardige amuses.
Echter beide voorgerechten waren onder de maat.
De carpaccio waterig en zonder smaak en de Foie Gras van 16,- euro een mini plakje met een snotterige structuur en weinig smaak.
De hoofdgerechten beide tarbot waren aardig ,goede cuisson ,maar wat saai van opmaak.
Bediening deed zijn best .Wijn goed passend.

Wezz Wezz 24 mei 2011

Afgelopen maand hier gegeten met zijn 2-en. Uitgebreide kaart met orginele gerechten. Mooi flesje Rully 1er Cru gedronken (50 E). Coquilles in tempura van nori en gerookte kreeft met Fleurie jus de veau als voor en de zeebaars in zoutkorst (voor 2 pax) als piece. Alleen kregen we eerst 2x de normale zeebaars die ook op de kaart stond. Het meisje dat ons hielp was wel enigzins geirriteerd toen we zeiden dat we de zeebaars in zoutkorst wilden. Maar de maitre loste het netjes op door wat extra brood te brengen en een klein kreeftenbisque-je. Zeebaars was verder erg goed. Als dessert samen een kansplankje gedeeld van de kaaskar, mocht iets meer exciting in de keuze. Kregen wel 2 glazen prima cabernet van het huis. Als digistief nog een proeverijtje van 3 verschillende grand marniers genuttigd. Goed restaurant, mag wel een wat relaxter sfeer gecreëerd worden.

Frans62 Frans62 1 april 2011

Hier met een aantal mensen onlangs gegeten tijdens week van restaurant. 4-gangen menu met wijn arrangement. Prima kaart, heerlijk eten. Zelf eet ik geen vis, maar werd prima opgelost, heerlijk vleesgerecht. Wijnen waren ook uitstekend. personeel is professioneel, attent en vakkundig. Heerlijke avond gehad. Aanrader....

Sannie64 Sannie64 27 januari 2011

Hier een 4-gangen verrassingsdiner gegeten met een groupon van best city deal. Heel goed gegeten! Prima dat deze kwaliteit en service ook geboden wordt met een aanbieding! Leuke bediening, goede keuken. Een aantal jaar geleden hier ook al eens geweest en ook toen goed gegeten. Absoluut een aanrader.

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 24 januari 2011

It rains fishes heeft lekker, mooi gepresenteerd, vers eten. De service is erg goed, de locatie top. Vooral al de kleine voorgerechtjes zijn super!

ziggo ziggo 12 januari 2011

vispate, oke. daarna kreeften soep met spinazie, niet echt een combo.Zuurkool met eend en schol, had en super gerecht kunnen zijn als het 50% eerder de oven had verlaten, vis was onherkenbaar vervormd tot een soort krakeling, gemeld maar personeel deed er niets mee Zeebaars was heerlijk, net als het nagerecht. Leuk ongedwongen personeel.
Of we hier terug komen?? Nee voor dit prijsnivo zijn er talrijke zaken die beter scoren. In dit sigment moet je ergens een whow factor tegen komen en die hebben we zeker gemist.

Casi Casi 4 januari 2011

3 jaar geleden daar gegeten en ik moet zeggen dat het een onvergetelijke ervaring was..Alle gerechten wat ik toen heb gegeten was zeer dicht bij perfectie.. daarna heb ik 3 jaar in het buitenland vertoefd en bij terugkomst wilde ik weer zo snel mogelijk daar eten(eind december 2010). Deze keer was de ervaring een stuk minder..We hadden een 5 gangen diner van de chef besteld..dus dat beloofde wat.. In het 2de gerechtje dat wat sla waar zand in zat.. ik besloot om het toch even discreet te melden. De reactie van de vriendelijke kelner was: 'ow..dat zou niet hoeven tegenwoordig met stromend water..' en daarmee was het afgedaan.. Later in het menu kwam er een gerechtje dat bestond uit een bedje van konijn met, ik meen een leverpaté. De konijn had harde uitgedroogde stukjes wat echt de bedoeling niet kon wezen.. van dat laatste heb ik niet eens de moeite meer genomen om daar melding van te maken..Nou denk ik dat er altijd wel wat kan gebeuren(maar sommige dingen hoeven niet) maar probeer het dan iig wat leuker op te lossen..Was al goed genoeg geweest wanneer ze een kop koffie en excuses hadden gemaakt..
Casi.

luna79 luna79 21 december 2010

De beste plek in Den Haag om te genieten van een drietal zeer spicy curry's!

Gogol Gogol 22 november 2010

Echt lekker een 'avondje uit eten' hier, vriendelijk personeel, goed eten.

adoks adoks 6 september 2010

Tijdens de restaurantweek zat het vol. De kwaliteit van het eten was goed en de presentatie verrassend. Echt een plaatje. De bediening was erg zakelijk en kwam op ons plichtmatig over.
Misschien wel begrijpelijk als je bij iedere tafel de hele avond hetzelfde verhaaltje over het (standaard) menu moet vertellen. Maar toch...
Later op de avond werd de muziek hinderlijk hard gezet. Je kon nog nauwelijks met elkaar praten.
Ze verdienen een herkansing.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over It Rains Fishes