Afgelopen Zaterdag alhier gegeten.
Diner begon goed met twee aardige amuses.
Echter beide voorgerechten waren onder de maat.
De carpaccio waterig en zonder smaak en de Foie Gras van 16,- euro een mini plakje met een snotterige structuur en weinig smaak.
De hoofdgerechten beide tarbot waren aardig ,goede cuisson ,maar wat saai van opmaak.
Bediening deed zijn best .Wijn goed passend.
Afgelopen maand hier gegeten met zijn 2-en. Uitgebreide kaart met orginele gerechten. Mooi flesje Rully 1er Cru gedronken (50 E). Coquilles in tempura van nori en gerookte kreeft met Fleurie jus de veau als voor en de zeebaars in zoutkorst (voor 2 pax) als piece. Alleen kregen we eerst 2x de normale zeebaars die ook op de kaart stond. Het meisje dat ons hielp was wel enigzins geirriteerd toen we zeiden dat we de zeebaars in zoutkorst wilden. Maar de maitre loste het netjes op door wat extra brood te brengen en een klein kreeftenbisque-je. Zeebaars was verder erg goed. Als dessert samen een kansplankje gedeeld van de kaaskar, mocht iets meer exciting in de keuze. Kregen wel 2 glazen prima cabernet van het huis. Als digistief nog een proeverijtje van 3 verschillende grand marniers genuttigd. Goed restaurant, mag wel een wat relaxter sfeer gecreƫerd worden.
Hier met een aantal mensen onlangs gegeten tijdens week van restaurant. 4-gangen menu met wijn arrangement. Prima kaart, heerlijk eten. Zelf eet ik geen vis, maar werd prima opgelost, heerlijk vleesgerecht. Wijnen waren ook uitstekend. personeel is professioneel, attent en vakkundig. Heerlijke avond gehad. Aanrader....
Hier een 4-gangen verrassingsdiner gegeten met een groupon van best city deal. Heel goed gegeten! Prima dat deze kwaliteit en service ook geboden wordt met een aanbieding! Leuke bediening, goede keuken. Een aantal jaar geleden hier ook al eens geweest en ook toen goed gegeten. Absoluut een aanrader.