| Keuken | Indonesisch |
| Minimum menuprijs | €8.00 |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 16.00-22.00 |
Lekker rommelig en een tikkeltje volks, dat verwacht je niet bij een restaurant met deze naam. Toch hangt er een eetcafé-achtig sfeertje in dit echte Haagse restaurant. Voor sommigen is het een ware uitdaging om de pittige gerechten op te eten, maar de meesten peuzelen het liefst de vingers erbij op. Leuk ook dat je de restjes mee naar huis kunt nemen om er een dag later weer van te genieten. Alleen het parkeren in de buurt is een beetje lastig.
PaulKeijzer 31 januari 2012 | |
Een fantastisch restaurant. Ik heb hier nu meerdere malen gegeten en telkens ben ik blij verrast door de smaakvolle gerechten die op tafel worden getoverd. Een echte aanrader op de kaart is de lamssate (Kambing).
jurrienkaper 12 december 2011 | |
De indische keuken is altijd lekker, maar Bogor is de beste. Buitencatagorie. Lekker eten voor een goede prijs. Top ambiance! |
Proever75845 25 september 2011 | |
Het eten is prima, maar de bediening vandaag was onvriendelijk, we werden niet eens aangekeken bij bestellen en afrekenen. Jammer. |
Dalisay1805 10 september 2011 | |
Top restaurantje prima gegeten afgelopen vrijdag . Het is we knus en gezellig.. Voor je rust moet je er niet komen maar bogor is al 50 jaar zo.. En wat betreft de bediening ie is altijd vriendelijk ook is al het druk doen Ze altijd hun best, nee ik heb wel waardering voor dit restaurantje 50 jaar dezelfde sfeer menu kaart etc. Zet hem op! Rijstafel bogor aanrader en de nasi rames speciaal ook lekker AANRADER voor iedereen!! We kregen zelfs nog een doggy bag mee mijn zoon had dus ook nog een heerlijk indisch maaltje top! Hier rijd ik zeker voor om! |
ferkoe 5 september 2011 | |
Wederom bij de Bogor gegeten. Na jaren is het nog steeds vertrouwd en goed. De sate van het houtskool, de peultje en lontongrijst. Gewoon goed, Begrijp de voorgaande recenties niet qua bediening. Goed, snel en deskundig. |
Geef zelf je mening over Bogor Roemah Makan