Jeroengr87 21 mei 2012 | |
Had er meer van verwacht.
Ingerbeau 15 mei 2012 | |
Bediening is kil, op het onaangename af. Geen enkele persoonlijke noot, geen glimlach, uitsluitend strakke gezichten. Brr. Bord werd al van tafel gehaald terwijl er nog volop frites op lagen, terwijl het restaurant half leeg was dus kan niet zijn omdat men de tafel nodig had voor wachtenden....Prijs/kwaliteit verhouding niet in balans. Glaasje wijn voor 6,50 en een fles water voor 6 euro!! Akoestiek is heel belabberd, alles galmt en echoot. Te veel tafels ook voor de kleine ruimte. Als je je stoel naar achter schuift, zit je tegen je achterbuurman aan. Ik kom hier niet meer terug. |
thoams 11 mei 2012 | |
Onlangs gegeten met een paar buitenlandse collega's. Kwaliteit van het eten ok, bediening matig. Erg lang wachten n.l. regelmatig de bediening erop aangesproken maar men deed of alles onder controle was. Tijdig rode wijn besteld, maar deze kwam pas bij het hoofdgerecht ijskoud! |
Garmt vS 5 maart 2012 | |
Vooral goede bediening, een mooie atmosfeer. Prijzen OK, lekkere wijn, goede avond gehad. Mijn gerechten waren wel wat minder dan die van mijn tafelgenoot. Eend met oosterse groenten - het was erg lekker, maar is broccoli en champignon oosters? De kalfsburger was lekker maar eigenlijk een zesje voor wat je verwacht van een plek als deze. |
sorbet 29 februari 2012 | |
Je zit er erg leuk, maar we kregen afgelopen week een lunch voorgeschoteld die mijns inziens erg onder de maat was. De kalfsburger was geenszins verfijnd; een dergelijke burger krijg ik ook bij de snackbar, met veel frites en zonder salade. Zo iets dergelijks verwacht ik niet bij Goeie Louisa. De prijs was in verhouding tot de kwaliteit echt veel te hoog.
Djspang 5 februari 2012 | |
Over het algemeen gaat het wel(door de jaren heen dat ik hier kom), maar het vegetarisch gerecht was niet te eten en de bediening kwam over als beginnersclub. Blijkbaar is het moeilijk de kwaliteit vast te houden. 24 december 2011 |
aernst17 26 januari 2012 | |
Op zondag hier een heerlijk lunchmenu gehad. Eten uit een sterrenkeuken voor een hele normale prijs. |
genieter2401 24 januari 2012 | |
Aan de kant van de keuken gezeten. Erg leuk om de chefs zo op de vingers te kunnen kijken. Goed gegeten! Parelgort was goddelijk. Komen zeker weer eens eten! |
Proever42018 23 januari 2012 | |
Afgelopen zaterdag in de keuken gegeten en weer helemaal blij thuisgekomen. Heerlijk menu, goede en aardige bediening (die juist niet steeds vraagt of het lekker heeft gesmaakt) en goede wijnen per glas. Kortom, wij komen snel terug. |
alles 6 januari 2012 | |
Het spijt me om te zeggen: de ambiance is prachtig maar het vegetarische menu is zeer onder de maat. Slechts een voorgerecht en een hoofdgerecht. En met name het hoofdgerecht lijkt op een potje olvarit tussen bladerdeeg. Het is echt de prijs niet waard.
Geef zelf je mening over Brasserie Goeie Louisa