‘Een beetje rommelig, informeel en gezellig druk’; dit restaurant herbergt ‘een heuse tapasbar ambiance’. De enorme ‘diversiteit aan gerechten’ en de flamencomuziek maken het ‘elke keer weer een klein feestje’. ‘De tapas zijn eenvoudig’, maar het lijkt hier dan ook meer om ‘het mediterrane gevoel’ te gaan. Kom óf vroeg óf laat binnen want je kunt hier niet reserveren. ‘Nooit geweten dat Spanje zo dicht bij huis kon zijn!’
Tapas maken is niet zo'n kunst, goede tapas maken is een talent en dat hebben ze bij Duende. Heerlijke tapas, lekkere sangria, vriendelijke bediening en vlotte service.
Een absolute aanrader voor een geslaagd avondje uit!
lekker gegeten. we hadden het seizoensmenu met allemaal heerlijke nieuwe hapjes zoals konijn en pulpo. binnen is het erg gezellig. snelle en leuke bediening.
Tapas zijn hier echt goed. Naast een aantal Spaanse klassiekers ook een aantal seizoensspecialiteiten. Sfeer is druk en gezellig. Voor Amsterdamse begrippen zeer vriendelijke bediening.
Op een koude maandagavond gegeten in Duende aan de Lindengracht. Veel zaken in de buurt waren leeg of dicht, maar hier was het gezellig druk. De gezelligheid werd versterkt door een groep dansers die flamenco-les hadden in een apart zaaltje. Het eten was goed en gevarieerd. De bediening was aardig en wist een aantal lekkere tapas aan te bevelen. Al met al een erg geslaagde avond!
Ik was hier op een rustige zondagavond. De bediening is vriendelijk maar mijn gerechtjes waren wel erg summier. Vier croquetas de bacalao (hele kleine viskroketjes) die we in Spanje in de diepvries ook kunnen krijgen en endivias al cabrales, waar ik witlof met Cabrales, een sterke blauwe kaas in kruimelstukjes had verwacht maar in plaats daarvan was deze overgoten met een vrij flauwe blauwe-kaas-saus. Geen brood erbij is een zonde in Spanje, maar het was dus ook nog eens zonder "pan", jammer. Voor mij mag je best daar extra voor rekenen maar om het niet aan te bieden?