1 2 3 4 ... 11 ouder »

wim01 wim01 6 mei 2012

Hier heerlijk gegeten. Ik had de makreelfilet en deze was goed klaargemaakt. Klein beetje pittig. Bediening was vlot en vriendelijk. En het toetje (notencrumble) was ook goed.

Eetsmakelijk85 Eetsmakelijk85 1 maart 2012

Gisteren hier gegeten. Voor de woensdag was het restaurant erg goed bezocht, dus dat beloofde wat. De ober gaf aan dat dit een goed restaurant was. Bediening was studentenkoos en erg gehaast, waardoor de sfeer minder relaxed werd. Eten was redelijk, niet bijzonder. Als voorgerecht had ik de zalm genomen, bestaande uit een aantal plakken gerookte zalm met zure komkommer en kleine pannekoekjes (6), als hoofdgerecht had ik de camembert, die qua smaak beter was maar nog steeds niet hoogstaand (7). Ik was (helaas) niet onder de indruk. Wel een plus voor de locatie!

StephanProever StephanProever 22 januari 2012

Het decor belooft heel wat maat het eten en de bediening zijn matig

Asteri Asteri 3 december 2011

Hoofdgerecht kabeljauw was goed op smaak en niet droog. Prima! Service is redelijk vlot en oplettend.

Kruidnoot Kruidnoot 25 november 2011

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie glazen serre. Gezellig restaurant voor de donkere herfstdagen. Lekkere winterse gerechten en een goede service.

levens levens 14 november 2011

Vanmiddag heerlijk gegeten bij de Zakkendrager! De pompoensoep is zeker aan te bevelen!

Zoeren Zoeren 13 november 2011

Vorige week tijdens koopzondag een snelle lunch genoten. Wij kozen voor de pompoensoep, en deze was werkelijk verrukkelijk van smaak. Niet de vaak geserveerde zoete uitvoering, maar verrassend pittig door o.a. chilipeper.

ninabez ninabez 20 oktober 2011

Gisteren bij de Zakkendrager gegeten. Ik had er meer van verwacht! Lekker brood met pesto en zoute boter op tafel. Vegetarisch voorgerecht was weinig creatief en de salade had kunnen worden aangemaakt met wat dressing. Hoofd, hert met rodewijnsaus, was lekker en een verrassing. Dessert, creme brulee, had een veel te harde suikerlaag die te bitter was geworden. De wijnen zijn niet echt lekker en helaas maar 1 wijn per glas te bestellen. Prima eetcafe maar verwacht geen haute-cuisine!

MevrouwUtrecht MevrouwUtrecht 26 augustus 2011

LEKKER! Oeh ik had de eendeborst, heerlijk. Je moet wel een voor en hoofd nemen, want anders is het iig voor de mannen net iets te weinig. Leuke locatie, vooral als je uitzicht hebt op de mooie binnentuin. Toetjes zijn wel wat saai. Bediening prima.

Stevens94 Stevens94 18 juli 2011

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Geen uitzonderlijke gerechten, maar goed gegeten en gezeten. Wel heel stom dat je 10 cent voor de honing bij de muntthee moet betalen... Zoiets blijft je dan na zo'n avond nog het meest bij en dat is dan wel weer typisch voor dit restaurant, niets blijft je echt bij...

1 2 3 4 ... 11 ouder »

Geef zelf je mening over De Zakkendrager