7.9
7.3
7.0

KeukenBelgisch, Eetcafé, Frans, Italiaans, Vegetarisch, Regionaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

LuukMaastricht LuukMaastricht 17 januari 2012

Wij hebben vorige week gegeten met een groep van 6 bij Ceramique, waren sinds lange tijd weer eens verrast over de kwaliteit van het eten, Livar een aanrader! Je kunt vast ergens een dagschoteltje scoren voor minder maar dit ontstijgt het nivo van eetcafe. Lekker gegeten, goede bediening, mooie wijnen

duran1 duran1 15 januari 2012

We hebben hier altijd lekker gegeten in een prima ambiance lijkt mij een wraakactie van mensen die hun zin niet hebben gekregen.

Wij kennen henny als een vriendelijk en bekwaam ondernemer en willen dit effe kwijt

PetravT PetravT 19 december 2011

Wij hebben afgelopen vrijdag gegeten bij Céramique en hebben een super avond gehad!
We konden pas 's middags reserveren maar dat was geen probleem en we konden nog gewoon terecht.

Qua gerechten was er zeker voldoende keuze en ook voor mijn vegetarische vriend was er genoeg te kiezen. En dat vind je niet zo vaak in een restaurant! Kwaliteit van het eten was erg goed. Vooraf de tomatensoep genomen, helemaal vers en goed op smaak. Als hoofdgerecht de ossenhaas genomen, wederom heerlijk op smaak met verse groenten erbij en een lekkere rode wijnsaus. Mijn vriend had de geitenkaassalade vooraf en als hoofdgerecht de risotto en dat was allebei ook erg goed. Ook de desserts waren erg lekker. Op de kwaliteit van de gerechten dus niks aan te merken.

De bediening was oprecht aardig en attent, wij hadden totaal niet de indruk dat men onaardig was of gehaast. Op een klein foutje na met de kraan (we werden per ongeluk natgespoten omdat we aan het tafeltje naast de afwasbak zaten en de kraan het niet goed deed), hebben wij absoluut geen opmerkingen.

Kortom: qua inrichting en sfeer, prijs-kwaliteit verhouding en bediening een dikke plus! We komen niet uit de regio maar als we weer in Maastricht zijn, komen we zeker weer langs!

Jvanooijen Jvanooijen 14 oktober 2011

Fijn voor het voltallige personeel dat de zaak opnieuw open is. En de nieuwe zaak mag er zijn! Het livar varken smaakte heerlijk en de scampi´s van mijn tafelgenote deed er niet voor onder! De creme bruleé en ananascake waren goede afsluiters! De rechtstraat is een stukje mooier geworden! Ga zo door team Ceramique maar aan de drukte te zien tijdens ons bezoek delen meerderen deze mening en komt het wel goed!

ludoludo ludoludo 10 oktober 2010

Dit eetcafe was vroeger beter. Eten is nog altijd lekker (en veel vegetarische opties), maar prijzen zijn verhoogd (hoofdgerecht kost nu bijna 20 euro) en bediening is gehaast en soms bot. Ceramique was een favoriet, maar ik kom nu niet meer terug.

Geef zelf je mening over Céramique

Maandagvan 17:30 tot 22:00
Dinsdagvan 17:30 tot 22:00
Woensdagvan 17:30 tot 22:00
Zondagvan 17:30 tot 22:00

Opmerkingen

carnaval zondag tot en met woensdag

Meld dit restaurant als gesloten